Muuttajalle

Voisitko harkita asunnon vaihdon myötä siirtymistä työmatkapyöräilijäksi tai joukkoliikenteen käyttäjäksi – osittain tai kokonaan? Näistä valinnoista kiittää paitsi luonto, myös oma terveytesi. Siinä sivussa säästät myös rahaa.

HSL eli Helsingin seudun liikenne yhdistää Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisen, Keravan, Kirkkonummen, Sipoon, Siuntion ja Tuusulan. Tällä alueella joukkoliikennematkan maksaminen sujuu kätevästi HSL-sovelluksella tai HSL-kortilla, johon voit ladata kautta tai arvoa. Kausilipulla matkustaminen on edullisempaa kuin kertalippujen ostaminen.

HSL:n liput kelpaavat busseissa ja lähijunissa kaikissa kunnissa. Helsingissä on mahdollista liikkua myös metrolla, raitiovaunulla ja Suomenlinnan lautalla.

HSL:n nettipalvelujen avulla voit tutustua uuden kotialueesi joukkoliikenneyhteyksiin. Lisätietoja joukkoliikenteestä, lipuista, linjoista, aikatauluista, reiteistä ja linjastosuunnitelmista saat näiltä sivuilta.

Voit tarkistaa reitti- ja aikataulutiedot myös suoraan HSL:n reittioppaasta. Reittioppaasta voit myös hakea suoraan pysäkin nimellä tai osoitteella tietyn linjan tai linjojen pysäkkikohtaisia aikatauluja.