Muuttajalle

Voisitko harkita asunnon vaihdon myötä siirtymistä työmatkapyöräilijäksi tai joukkoliikenteen käyttäjäksi – osittain tai kokonaan? Näistä valinnoista kiittää paitsi luonto, myös oma terveytesi. Siinä sivussa säästät myös rahaa.

HSL eli Helsingin seudun liikenne yhdistää Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Keravan, Kirkkonummen ja Sipoon. Tällä alueella joukkoliikennematkan maksaminen sujuu kätevästi HSL:n matkakortilla, johon voit ladata kautta tai arvoa. HSL-kortilla matkustaminen on edullisempaa kuin kertalippujen ostaminen.

HSL:n liput kelpaavat busseissa ja lähijunissa kaikissa kunnissa. Helsingissä on mahdollista liikkua myös metrolla, raitiovaunulla ja Suomenlinnan lautalla.

HSL:n nettipalvelujen avulla voit tutustua uuden kotialueesi joukkoliikenneyhteyksiin. Lisätietoja joukkoliikenteestä, lipuista, linjoista, aikatauluista, reiteistä ja linjastosuunnitelmista saat näiltä sivuilta.

Voit tarkistaa reitti- ja aikataulutiedot myös suoraan HSL:n reittioppaasta, joka kertoo samalla valitun kulkuyhteyden aiheuttamat hiilidioksipäästöt. Reittioppaasta voit myös hakea suoraan pysäkin nimellä tai osoitteella tietyn linjan tai linjojen pysäkkikohtaisia aikatauluja.

Muuton myötä uusille reiteille -esite