HLJ - Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelma

Ajankohtaista liikennejärjestelmäsuunnittelussa

Lausunnoista eväitä Helsingin seudun maankäyttösuunnitelman, asuntostrategian ja liikennejärjestelmäsuunnitelman viimeistelyyn

Lausuntokierros Helsingin seudun maankäyttösuunnitelman, asuntostrategian ja liikennejärjestelmäsuunnitelman (HLJ 2015) luonnoksista päättyi vuodenvaihteessa. Lausuntoja saatiin 28 ja kannanottoja 33 kappaletta. Lausunnoista ja kannanotoista on tehty yhteenveto, johon voit tutustua alla olevan linkin kautta. Yksittäisiin lausuntoihin voi halutessaan tutustua HSL:n kirjaamossa. Myös HLJ 2015 -suunnitelmaan saadut asukaspalautteet koottiin yhteen.

Suunnitelmaluonnokset viimeistellään lausuntokierrokselta saadun palautteen perusteella. Tavoitteena on, että suunnitelmista saadaan HSL:n hallituksen ja Helsingin seudun yhteistyökokouksen (HSYK) päätökset maaliskuun 2015 loppuun mennessä. Hyväksytyt suunnitelmat toimivat pohjana maankäytön, asumisen ja liikenteen (MAL) aiesopimukselle vuosiksi 2016–2019.

Tutustu lausuntoyhteenvetoon ja päätöksentekoprosessiin:

Yhteenveto lausuinnoista

Päätöksentekoprosessi

Tutustu suunnitelmaluonnoksiin:


Katso myös:

 


Tilaa HLJ-uutiskirje

Uutiskirjeessä kerrotaan ajankohtaisista liikennejärjestelmäsuunnitelmaan liittyvistä asioista. Tilaa uutiskirje lähettämällä pyyntö osoitteeseen hlj@hsl.fi.

Viimeisin HLJ-uutiskirje