HSL työpaikkana

Kampanja Jobillan sivuilla HSL:stä IT-työpaikkana

Teknisen projektipäällikön haun myötä halusimme kertoa HSL:stä varteenotettavana työpaikkana IT-osaajille ja nostaa HSL:n profiilia IT-talona. Jobilla.com –sivustolla on nyt julkaistu kaksi artikkelia, joista ensimmäisessä Tuukka Hastrup kertoo omasta työstään. Toisessa artikkelissa valotetaan, miten HSL:n teknologiaratkaisut-osasto luo tulevaisuuden liikkumisratkaisuja ja tarjoaa kehittäjille mahdollisuuden päästä aidosti vaikuttamaan digitaalisiin palveluihin.

Lue Tuukan mietteitä työskentelystä HSL:llä

Lue lisää tulevaisuuden liikkumisratkaisujen luomisesta

 

HSL työntekijöidemme silmin

Monipuolisia tehtäviä

HSL:n asiakaslupaus – HSL liikuttaa meitä kaikkia – näkyy työntekijöiden arjessa monin tavoin. Suurin osa 400 työntekijästä työskentelee tehtävissä, joissa on erinomaiset näkymät Helsingin seudun joukkoliikenteeseen ja liikennejärjestelyihin. HSL:ssä tehdään merkityksellistä työtä, joka vaikuttaa monen matkustajan arkeen ja sen sujumiseen. HSL-liikenteessä toteutuu päivittäin yli miljoona joukkoliikennematkaa.

HSL:ssä on paljon erilaisia asiantuntijatehtäviä joukkoliikenteen ja liikennejärjestelmän suunnittelussa ja kehittämisessä. Iso osa henkilöstöstä työskentelee asiakaspalvelu- ja neuvontatehtävissä palvelupisteissä tai matkalippujen tarkastuksessa.

Monessa tehtävässä yhteistyö sidosryhmien kanssa on olennainen osa työtä. Varsinkin asiantuntijatehtävissä mahdollisuudet alan verkostojen luomiseen työn kautta ovat hyvät.

Valtaosa tehtävistä on kokoaikaisia ja vakituisia. Välillä on tarjolla myös osa-aikatyötä tehtävissä, joissa työn määrä vaihtelee vuoden mittaan. Varsinkin asiakaspalvelutehtävissä ja joukkoliikenteen tutkimuksen avustavissa tehtävissä on osa-aikatyötä, joka soveltuu esimerkiksi opiskelijoille.

Palkitseminen ja edut

HSL:n palkitsemisjärjestelmä ja henkilöstöedut tukevat työn tekemistä. Erityisesti matkakorttietua, työterveyshuollon palveluita ja lounasetua pidetään arvossa. Vapaa-ajan toimintaa tuetaan liikuntaseteleillä ja henkilöstökerhojen kautta. Työaikajärjestelyissä on otettu huomioon mahdollisuus joustoihin ja etätyön tekemiseen silloin, kun se työtehtävien kannalta on mahdollista.

Avoimet työpaikat

Ilmoitamme avoimista työpaikoista Kuntarekry.fi-palvelussa, jonka kautta voit lähettää hakemuksesi. Saat lisätietoa haun etenemisestä sähköpostiisi, kun olet tallentanut hakemuksesi järjestelmään. Joukkoliikenteen kuljetustehtäviä koskevat työpaikat löytyvät liikennöitsijöiden kautta.

Opiskelijat

Ilmoitamme myös kaikista tarjolla olevista kesä- ja opinnäytetyöpaikoistamme Kuntarekry.fi –palvelussa. Seuraa siis ilmoittelua kotisivuillamme tai Kuntarekry.fi –palvelussa.

HSL:n avoimet työpaikat Kuntarekryssä

HSL:n työnantajaesittely Kuntarekryssä

HSL:n rekisteriseloste Kuntarekrystä

Takaisin ylös