Metroliikenteen poikkeukset Itä-Helsingissä 3.6.–8.9.

Mellunmäen metroasema on suljettuna kolmen kuukauden ajan kesäkuun alusta syyskuun alkuun. Lisäksi Kontulan ja Myllypuron asemat ovat suljettuina työmaiden vuoksi kesän aikana. Metro kulkee työmaiden takia myös tavallista harvemmalla vuorovälillä koko Itä-Helsingissä. Lisäämme kesäksi bussiliikennettä Itä-Helsinkiin.

Lue kaikista kesän 2024 metron poikkeuksista täällä
Lue kaikista kesän 2024 joukkoliikenteen poikkeuksista täällä

Huomioi nämä

Mellunmäen metroasema on suljettu 3.6.-8.9.

Mellunmäen metroasema on suljettu 3.6. alkaen, sillä Länsimäentietä ylittävää metrosiltaa korjataan. Metro kulkee Mellunmäkeen taas 9.9. alkaen.

Kontulan metroasema on suljettu 24.6.-4.8.

Kontulan metroasema on suljettu aseman peruskorjauksen takia. Asema avautuu matkustajille jälleen 5.8. Aseman itäinen lippuhalli ja siellä sijaitsevat R-kioski ja lippuautomaatti ovat kuitenkin avoinna koko kesän.

Myllypuron metroasema on suljettu 8.7.-4.8.

Myllypuron asema on suljettu metroradan siltojen peruskorjausten takia 8.7. alkaen. Asema avautuu matkustajille jälleen 5.8.

Metro kulkee 5/10 minuutin välein 3.6.-1.9.

Metro kulkee Itäkeskuksen ja Helsingin yliopiston välillä 5 minuutin välein ja Itäkeskuksen ja Myllypuron tai Kontulan välisellä osuudella 10 minuutin välein 3.6. alkaen. Metro palaa normaaleihin aikatauluihin 2.9. alkaen.

Bussi 99M korvaa metron puuttuvia osuuksia, myös muut bussilinjat palvelevat

Metroa korvaava bussi 99M kulkee Mellunmäkeen 3.6.-8.9. Bussi kulkee joko Itäkeskuksesta tai Kontulasta riippuen siitä, mille asemalle asti metro kulkee. Myös runkobussi 560 tarjoaa vaihtoehtoisia yhteyksiä. Linjat 92, 94 ja 95 kulkevat tavanomaista tiheämmin.

Reittiopas auttaa aina

Reittiopas kertoo hsl.fi:ssä ja HSL-sovelluksessa aina ajantasaiset reitit juuri sinun matkallesi. Voit hakea kesän matkoja reiteillesi jo nyt.

Metroliikenteen vaiheet Itä-Helsingissä

Metroliikenne kulkee Itä-Helsingissä poikkeuksellisesti 3.6.-8.9. Alta voit katsoa tarkemmin, miten liikenne eri vaiheissa kulkee.

Matkalla keskustan suuntaan tai junan tai ratikan kyytiin?