Helsingin seudun bussiliikenteessä perjantaiaikataulut Taiteiden yönä 22.8.

Helsingin seudun bussiliikenteessä noudatetaan perjantaiaikatauluja Taiteiden yönä torstaina 22.8. Metro ja raitiovaunut kulkevat normaalein arkiaikatauluin. Aamuyölinjat liikennöivät ja lähijunilla on lisäliikennettä.

 

Taiteiden yön junaliikenteen aikataulut löytyvät VR:n sivuilta

http://www.vr.fi/attachments/tulostettavataikataulut/newfolder_3/taiteidenyo/6IE29D8AG/Taiteidenyon_aikataulut_2013.pdf

 

Palvelulinjat ja U-linjat liikennöivät torstain aikatauluin, paitsi U-linjoilla 492, 643N ja 760K ajetaan myös  perjantailähdöt.

 

Myöhäisillan matkat maksetaan yötaksalla  

 

Taiteiden yön myöhäisten kulkijoiden kannattaa muistaa, että HSL-alueen joukkoliikenteessä on voimassa yötaksa maanantaista sunnuntaihin klo 2 - 4.30. HSL:n kausilipuilla voi kuitenkin matkustaa yötaksan aikana ilman lisämaksua.

 

Yötaksan aikana matkustajilta peritään lipun kelpoisuusalueen mukaan samansuuruinen maksu. Kuljettajalta tai automaatista ostettavat kertaliput ovat siten samanhintaisia kaikille asiakkaille. Myös kortinlukijalta ostettavat arvoliput ovat samanhintaisia kaikille asiakasryhmästä riippumatta.

 

Yötaksa tulee voimaan klo 2.00, eikä sen alkaminen ole riippuvainen bussin, ratikan tai junan aikataulun mukaisesta lähtöajasta.

 

Ennen klo 2.00 ostetut arvo- ja kertaliput kelpaavat yötaksan aikana, jos niiden vaihto-oikeus on voimassa. Myös voimassaoleva Helsinki-kortti (Helsinki Card) kelpaa.