Bussi korvaa raitiolinjan 10 Kuusitieltä Pikku Huopalahteen 29.10.

Raitiolinjan 10 Korppaanmäentien päätepysäkillä tehdään tiistaina 29.10. kiskotöitä, joiden vuoksi raitiovaunut kääntyvät Kuusitien ympyrän kautta takaisin keskustan suuntaan. Kuusitien ja Pikku Huopalahden välillä raitiovaunuja korvaa bussi 10X. Bussi liikennöi raitiolinjan 10 vuoroväleillä.

 Bussin 10X aikataulut

Bussi 10X ajaa Kuusitieltä Mannerheimintietä ja Vihdintietä Pikku Huopalahteen, joten Korppaanmäentien pysäkeiltä ei pääse Pikku Huopalahden päätepysäkin suuntaan. Sen sijaan Kuusitielle päin bussi 10X ajaa Korppaanmäentien kautta ja pysähtyy sen varrella olevilla raitiovaunupysäkeillä. Muulla reitillä 10X käyttää bussipysäkkejä. Mannerheimintien Tilkka-raitiovaunupysäkit ovat poissa käytöstä.

Bussi 10X lähtee Kuusitien liikenneympyrän laidalla olevalta tilapäiseltä pysäkiltä läheltä raitiovaunupysäkkiä. Pikku Huopalahdessa bussilla on tilapäinen lähtöpysäkki Korppaanmäentiellä vastapäätä raitiovaunun päätepysäkkiä.

Kuusitiellä linjan 10 raitiovaunut eivät keskustaan lähtiessään voi käyttää normaalia tämän suunnan pysäkkiä, vaan lähtöpaikkana on vastapäinen, ennen Kuusitien kääntösilmukkaa sijaitseva pysäkki.

Poikkeusjärjestelyt ovat käytössä 29.10. koko päivän.

Raitiovaunua korvaavan bussin 10X reitti

bussin 10X reittikartta