Bussi 4X korvaa raitiovaunut 4 ja 4T Munkkiniemessä 30.6.–6.7.

Raitiolinjojen 4 ja 4T liikenne Meilahden ja Munkkiniemen välillä korvataan bussilla 4X 30.6. ja 6.7. välisenä aikana. Poikkeusjärjestelyn syynä ovat Paciuksenkadulla tehtävän alikulun rakennustyöt.

Munkkiniemeen päin mentäessä vaihto raitiovaunusta bussiin tapahtuu Mannerheimintien pysäkeillä ”Töölön tulli” 1033 ja 1034. Meilahteen päin mentäessä vaihto bussista raitiovaunuihin tapahtuu Tukholmankadun pysäkeillä ”Töölön tulli” 1379 ja 1378.

Bussi 4X pysähtyy reitin varrella kaikilla bussipysäkeillä, paitsi Laajalahdentiellä, Saunalahdentiellä ja Hollantilaisentiellä se pysähtyy raitiovaunupysäkeillä.

Raitiovaunua korvaavalla bussilinjalla 4X kelpaavat samat liput kuin ratikoissakin eli myös tekstiviestilippu sekä automaatista ostettu tai matkakortin arvolla maksettu ratikkalippu. Bussissa kelpaavat myös kaikki muut HSL:n liput, jotka ovat voimassa matkustusalueella (Helsingin sisäinen lippu, seutulippu, kolmen vyöhykkeen lähiseutulippu sekä Helsingin sisäiset ja seudulliset yhden vuorokauden liput).

Raitiolinjojen 4 ja 4T ja bussin 4X aikataulut

4X poikkeusreitti