Kiskotyöt vievät raitiovaunut 2, 3 ja 9 poikkeusreiteille yöllä 28.–30.9.2015

Kaivokadulla tehtävät kiskotyöt vievät raitiovaunut 2, 3 ja 9 poikkeusreiteille maanantain ja tiistain sekä tiistain ja keskiviikon välisinä öinä 28.–30. syyskuuta kello 24-5. Työt tehdään kahdessa vaiheessa siten, että maanantain ja tiistain välisenä yönä Kaivokadun lännen suuntaan kulkevat raitiokiskot on suljettu. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä suljettuina taas ovat Kaivokadun kiskot idän suuntaan.

28.-29.9. kello 24-5

Raitiovaunu 2 Kaivopuistosta Töölön suuntaan ajaa reittiä Aleksanterinkatu-Mannerheimintie-Simonkatu (pysäkit Mikonkatu ja Rautatieasema jäävät pois).
Raitiovaunu 3 Hakaniemestä Eiran suuntaan ajaa reittiä Hakaniemi-Liisankatu-Snellmaninkatu-Aleksanterinkatu-Mannerheimintie-Bulevardi (pysäkit Varsapuistikko, Kaisaniemi ja Rautatieasema jäävät pois).
Raitiovaunu 9 Hakaniemestä Länsiterminaalin suuntaan ajaa reittiä Hakaniemi-Liisankatu-Snellmaninkatu-Aleksanterinkatu-Mannerheimintie-Simonkatu (pysäkit Varsapuistikko, Kaisaniemi ja Rautatieasema jäävät pois).

Raitiovaunujen poikkeusreitti lännen suuntaan Kaivokadun kiskotöiden vuoksi

29.-30.9.2015 kello 24-5

Raitiovaunu 2 Töölöstä Kaivopuiston suuntaan ajaa reittiä Simonkatu-Mannerheimintie-Aleksanterinkatu (pysäkit Rautatieasema ja Mikonkatu jäävät pois).
Raitiovaunu 3 Eirasta Hakaniemen suuntaan ajaa reittiä Mannerheimintie-Aleksanterinkatu-Snellmaninkatu-Liisankatu-Hakaniemi (pysäkit Rautatieasema, Kaisaniemi ja Varsapuistikko jäävät pois).
Raitiovaunu 9 Länsiterminaalista Hakaniemen suuntaan ajaa reittiä Simonkatu-Mannerheimintie-Aleksanterinkatu-Snellmaninkatu-Liisankatu-Hakaniemi (pysäkit Rautatieasema, Kaisaniemi ja Varsapuistikko jäävät pois).

Raitiovaunujen poikkeusreitti idän suuntaan Kaivokadun kiskotöiden vuoksi