Raitiolinjoilla poikkeusreittejä 13.12. Lucia-kulkueen vuoksi

Raitiolinjat 2, 3, 4, 7A ja 7B kulkevat poikkeusreittejä Lucia-kulkueen vuoksi sunnuntaina 13. joulukuuta noin klo 17.45-19.00. Korvaavaa liikennettä järjestetään busseilla 3X ja 4X.

Raitiolinjat 2 ja 3 kulkevat Mannerheimintien, Bulevardin, Fredrikinkadun ja Tehtaankadun kautta linjan 1A päätepysäkille Pursimiehenkadulle. Viiskulman ja Kauppatorin väliä liikennöi korvaava bussi 3X. Bussi lähtee Viiskulmassa pysäkiltä ”Viiskulma” (1174) ja Kauppatorilla pysäkiltä ”Kauppatori” (2004). 3X kulkee reittiä Viiskulma-Laivurinkatu-Tehtaankatu-Laivasillankatu-Eteläranta-Kauppatori ja pysähtyy raitiovaunupysäkeillä reitin varrella.

Raitiolinjat 4 ja 4T liikennöivät välillä Munkkiniemi-Kolmikulma. Erottajan ja Katajanokan väliä liikennöi korvaava bussi 4X. Bussi lähtee Katajanokalle pysäkiltä ”Erottaja” (1900).

Raitiolinjat 7A ja 7B ajavat Kaivokadun kautta. Aleksanterinkatu, Snellmaninkatu ja Liisankatu jäävät ajamatta.

Lucia kruunataan Tuomiokirkossa, minkä jälkeen kulkue lähtee noin klo 18 kiertämään Senaatintorilta Snellmaninkadun, Aleksanterinkadun, Mannerheimintien ja Pohjoisesplanadin kautta takaisin Tuomiokirkolle. Kulkue saattaa aiheuttaa viivästyksiä keskustan liikenteelle.

Raitiolinjojen poikkeusreitit Lucianpäivänä