HSL:n lähijunaliikenteessä poikkeusjärjestelyjä viikonloppuna 7.–8. toukokuuta

HSL-alueen lähijunaliikenteessä on poikkeusjärjestelyjä 7.–8. toukokuuta. Helsingissä ja Pasilassa on lähtöraidemuutoksia, ja sunnuntaina K-junat liikennöivät kello 10–15.30 vain Keravan ja Tikkurilan välillä. Myös osa Helsingin suuntaan kulkevista junista ei pysähdy Ilmalan asemalla.

K-junilla poikkeusliikennettä sunnuntaina

K-junat liikennöivät sunnuntaina 8.5. klo 10–15.30 vain välillä Tikkurila–Kerava. Sekä Tikkurilassa että Keravalla junat lähtevät raiteelta 5. Muut junat kulkevat normaalisti. Tikkurilan ja Keravan välisille asemille Helsingistä matkustavan kannattaa vaihtaa junaa Tikkurilassa.

Katso Helsingin ja Keravan väliset aikataulut sunnuntaina 8.5. VR:n tiedotteesta (ladattava pdf-tiedosto): https://www.vr.fi/cs/vr/doc/2016_vko_18-19_Aikataulumuutoksia%20Helsinki-Kerava_FI-SV.pdf

Raidemuutoksia Helsingin päärautatieasemalla lauantai-illasta sunnuntai-iltapäivään

Päärautatieaseman raiteet 1–4 on suljettu lauantai-illasta 7.5. kello 22 alkaen sunnuntai-iltapäivään 8.5. klo 15 asti vaihderemontin vuoksi. Järjestely aiheuttaa muutoksia I- ja N-junien lähtöraiteisiin päärautatieasemalla, ja K-junat kulkevat vain välillä Tikkurila–Kerava. Raidemuutokset Helsingissä ovat mahdollisia myös R-, Z- ja kaukoliikenteen junilla.

Raidemuutoksia Pasilan asemalla lauantai-illasta alkaen

Raide 9 on suljettu liikenteeltä la 7.5. klo 22 – ma 9.5. klo 2. Tämän vuoksi Huopalahden suuntaan ja suunnasta kulkevilla junilla on lähtöraidemuutoksia.

A-, L- ja P-junat Huopalahden suuntaan lähtevät raiteelta 8.

A- ja I-junat Helsingin suuntaan lähtevät raiteelta 7.

L-junat Helsingin suuntaan lähtevät:
• la klo 22 – su klo 2 raiteelta 8
• su klo 6–22 raiteelta 7
• su klo 22 – ma klo 2 raiteelta 8

Junat Helsingin suuntaan eivät pysähdy Ilmalassa sunnuntaina

Junat Helsingin suuntaan eivät pysähdy Ilmalassa su 8.5. klo 2–22.

La klo 22 – su klo 2 ja su klo 22 – ma klo 2 L-junat Helsingin suuntaan pysähtyvät raiteella 3.