Lähijunat eivät pysähdy Käpylässä ja Oulunkylässä lauantai-illasta sunnuntaiaamuun 2.-3.7.

Lähijunat eivät pysähdy Käpylässä ja Oulunkylässä la 2.7. klo 23 – su 3.7. klo 5. Järjestely koskee junia I, P, N ja T sekä etelään että pohjoiseen päin ja se johtuu ratatöistä.

Käpylän ja Oulunkylän yhteytenä toimivat poikkeusjärjestelyn aikana bussit.

Linja 64 (Rautatientori–Mäkelänkatu–Oulunkylä–Itä-Pakila) pysähtyy Käpylän aseman vieressä Panuntien ja Tinasepäntien pysäkeillä. Oulunkylässä bussi pysähtyy Oulunkylän torin pysäkillä aseman vieressä. Pasilassa bussin 64 rautatieasemaa lähin pysäkki on Pyöräilystadion Mäkelänkadulla. Bussit lähtevät Rautatientorilta laiturista 1.

Linjalla 64 on lisälähdöt Rautatientorilta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 3.12 ja 4.12.

Rautatientorin ja Käpylän aseman väliä liikennöivät myös linjat 67, 67N, 72, 72N, 611, 614 ja 615.  

Käpylästä pohjoiseen pääsee linjalla 69 (Kamppi–Pasila–Käpylä–Pukinmäki–Malmi), jonka viimeinen lähtö Kampista on lauantai-iltana klo 0.15.
Oulunkylästä pohjoiseen ei ole suoraa junayhteyttä korvaavaa linjaa, mutta Käskynhaltijantieltä kulkevat linjat 69, 72 ja 554K Pukinmäen aseman kautta.

Lisätietoja yhteyksistä saa muun muassa HSL:n Reittioppaasta. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Käpylän tai Oulunkylän asemien ympäristössä  kannattaa vaihtaa Reittioppaan asetuksista junavaihtoehto pois käytöstä.