Uuden Länsiterminaalin raitiovaunupysäkit otetaan käyttöön maanantaina 27.2.

Länsiterminaalin uusi terminaalirakennus vihitään virallisesti käyttöön tiistaina 28. helmikuuta, ja Länsiterminaalille kulkevat raitiovaunut 9 ja 6T saavat uuden pääte- ja lähtöpysäkkinsä terminaalin edustalta (Länsiterminaali T2) maanantaina 27. helmikuuta.

Laivoja kulkee kuitenkin yhä myös vanhasta terminaalista (Länsiterminaali T1), jonka edustalla raitiovaunut pysähtyvät kuten ennenkin.

Raitiovaunut lähtevät uudelta terminaalilta kahdelta eri lähtölaiturilta: linja 9 käyttää ulompaa raidetta ja lähtölaituria 1, linja 6T sisempää raidetta ja lähtölaituria 2.

Uudelta terminaalilta (Länsiterminaali T2) lähtevät terminaalin avauduttua Tallink Siljan nopeat alukset Star ja MegaStar. Vanhalta terminaalilta (Länsiterminaalilta T1) lähtevät Tallink Siljan Europa-alus sekä Eckerö Linen ja St. Peter Linen kaikki alukset.

Suosittelemme lipun ostamista etukäteen, jos se on mahdollista. Tällä hetkellä ainoastaan T1:n edessä on lipunmyyntiautomaatti. Mobiililipun voi ostaa lataamalla sovelluksen. Näin ostat mobiililipun

(Klikkaa karttaa, niin näet sen isompana!)

Länsiterminaalin liikennejärjestelyt