Raitiolinjat 4 ja 10 kääntyvät Töölön hallilla 26.6.–2.7., korvaavat bussit Munkkiniemeen ja Pikku Huopalahteen

Raitiolinjat 4 ja 10 ajavat lyhennetyllä reitillä maanantaista 26.6. alkaen sunnuntaihin 2.7. asti. Syynä ovat kiskotyöt Mannerheimintien ja Reijolankadun risteyksessä.

Molemmat linjat ajavat keskustan suunnasta tullessaan Töölön hallille, missä ne kääntyvät ympäri. Linjan 4 reitti on siis Katajanokka – Töölön halli ja linjan 10 reitti Kirurgi – Töölön halli.

Raitiolinjojen pois jäävää osuutta korvaavat bussit 4X ja 10X. Linja 4X kulkee Oopperalta Munkkiniemeen ja linja 10X Oopperalta Pikku Huopalahteen.

Munkkiniemen ja Pikku Huopalahden suuntiin linjat lähtevät Oopperan pysäkiltä H1332 (pysäkki kartalla).

Linja 4X kulkee Munkkiniemen suuntaan reittiä Runeberginkatu–Topeliuksenkatu–Haartmaninkatu ja siitä edelleen linjan 4 reittiä päätepysäkilleen Munkkiniemeen. Kohti Töölöä 4X kulkee samaa reittiä kuin raitiolinja 4. Bussit käyttävät reitin varressa olevia bussipysäkkejä, jotka on merkitty linjan 4X kilvellä.

Linja 10X kulkee Pikku Huopalahden suuntaan reittiä Runeberginkatu–Topeliuksenkatu–Mannerheimintie–Vihdintie linjan päätepysäkille Korppaanmäkeen. Kohti Töölöä 10X kulkee samaa reittiä kuin raitiolinja 10. Bussit käyttävät reitin varressa olevia bussipysäkkejä, jotka on merkitty linjan 10X kilvellä. Korppaanmäentiellä Töölön suuntaan bussit käyttävät samoja pysäkkejä kuin linjan 10 raitiovaunut.

Korvaavien bussien 4X ja 10X aikataulu ja pysäkit (pdf-tiedosto)

Korvaavien bussien 4X ja 10X reitit 26.6.-3.7.