Muutoksia Tuusulan SAMPO-kutsuliikenteeseen 2.1.

Tuusulan alueen kutsuliikenne, SAMPO-liikenne, siirtyy HSL:n tilaamaksi liikenteeksi. Samalla kutsuliikenteen liikennöitsijä vaihtuu, uusi liikennöitsijä on Taksikuljetus Oy. Myös kyydin tilaamisen toimintatavat muuttuvat.

SAMPO-kutsuliikennettä ajetaan Tuusulassa kolmella pikkubussilla klo 9-15 sekä 16-17. SAMPO–kyyti tilataan puhelimitse autokohtaisista numeroista

  • Auto 1, p. 050 343 6041 
  • Auto 2, p. 050 598 6072
  • Auto 3, p. 050 467 1823

Kyydin voi tilata ennakkoon korkeintaan viisi (5) arkipäivää ennen matkapäivää. Kyyti tulee tilata kuitenkin vähintään puolitoista tuntia (90 minuuttia) ennen matkaa.

Matkaa tilattaessa selvitetään miltä pysäkiltä ja mihin aikaan SAMPO-auto matkustajan noutaa ja mille pysäkille matkustaja kuljetetaan. Matkaa tilattaessa SAMPO-kuljettaja esittää matkan tilaajalle seuraavaa mahdollista lähtöaikaa. Kuljettaja voi matkaa tilattaessa myös kieltäytyä toivotun matkan järjestämisestä, mikäli tilausta ja autojen ajoaikataulua ja -reittiä ei saada sovitettua toisiinsa.

Tilatun matkan peruutus tulee ilmoittaa puhelimitse kuljettajalle. Matka on peruttava vähintään 30 minuuttia ennen luvattua noutoaikaa.

Kyytitilauksia autojen puhelinnumeroista voi ryhtyä tekemään keskiviikosta 2.1.2019 alkaen. SAMPO-palvelu päättyy 9.8.2019, kun alueella siirrytään Tuusulan ja Keravan linjastosuunnitelman mukaiseen joukkoliikennetarjontaan.

Lisätietoa löytyy Tuusulan kunnan tiedotteesta.