Raitiolinjat 3, 7 ja 9 poikkeusreitillä 26.-27.5. ja 27.-28.5. välisinä öinä klo 24 alkaen

Raitiolinjat 3, 7 ja 9 ajavat poikkeusreittejä keskustan suuntaan kahtena peräkkäisenä yönä klo 24 alkaen: sunnuntain ja maanantain 26.-27.5. ja maanantain ja tiistain 27.-28.5. välisinä öinä. Meilahden, Länsi-Pasilan ja Pasilan aseman suuntaan linjat ajavat normaalisti. Poikkeusreitti johtuu Pitkälläsillalla tehtävistä kiskotöistä, jotka estävät raitiovaunuliikennettä kulkemasta.

Linja 3 ajaa Olympiaterminaalin suuntaan reittiä Läntinen Brahenkatu – Helsinginkatu – Mannerheimintie – Bulevardi ja palaa omalle reitilleen. Kallio, Hakaniemi ja Kaisaniemi jäävät tässä suunnassa ajamatta.

Linja 7 ajaa Länsiterminaalin suuntaan reittiä Läntinen Brahenkatu – Helsinginkatu – Mannerheimintie – Bulevardi - Hietalahdenkatu – Kalevankatu ja palaa omalle reitilleen. Kallio, Hakaniemi, Kaisaniemi ja Kamppi jäävät tässä suunnassa ajamatta.

Linja 9 ajaa Jätkäsaaren suuntaan reittiä Helsinginkatu – Mannerheimintie – Bulevardi – Hietalahdenkatu – Kalevankatu ja palaa omalle reitilleen. Kallio, Hakaniemi, Kaisaniemi ja Kamppi jäävät tässä suunnassa ajamatta.

Raitiolinjat 3, 7 ja 9 poikkeusreiteillä 20.-21.5. ja 21.-22.5. välisinä öinä.