EU-ympäristöministerien kokous aiheuttaa viivästyksiä liikenteessä ke 10.7. ja pe 12.7.

Helsingissä järjestettävä EU:n epävirallinen ympäristöministerien kokous hidastaa liikennettä pääkaupunkiseudulla, erityisesti Helsingissä ja Vantaalla, keskiviikkona 10.7. ja perjantaina 12.7.

Keskiviikkona 10.7. joukkoliikenteessä on viivästyksiä etenkin Helsinki-Vantaan lentoaseman ja kokouspaikkana olevan Finlandia-talon välillä. Viivästykset ajoittuvat vieraiden saapumisaikaan klo 14–24.

Vieraiden poistuminen aiheuttaa viivästyksiä joukkoliikenteessä Finlandia-talon ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä perjantaina 12.7. noin kello 14–19.

Eniten viivästyksiä molempina päivinä on Tuusulanväylällä, Kehä I:llä, Hämeenlinnanväylällä ja Mannerheimintiellä. Myös Helsingin kantakaupungin alueella saattaa olla viivästyksiä.

Pyöräily ja jalankulku on kielletty Finlandia-talon ympäristössä, sillä alue on kokonaan eristetty. Töölönlahden ympäri pääsee kiertämään aivan rantaa pitkin.

Kokouspäiviä ennen ja niiden aikana kannattaa seurata Poliisin nettisivuja ja sosiaalisen median kanavia:

Helsingin poliisilaitos: www.twitter.com/helsinkipoliisi, www.poliisi.fi/helsinki, www.facebook.com/helsinginpoliisilaitos
Itä-Uudenmaan poliisilaitos: www.twitter.com/iupoliisi