L-junilla poikkeuksia 21.-22.8 välisenä yönä

L-junilla on poikkeusaikatauluja Kivihaan kohdalla tehtävien vaihdetöiden takia ke 21.8. – to 22.8. välisenä yönä klo 0.30-5.20 välillä.

L-juna Kirkkonummelta klo 00.37 ajetaan U-junana. Lähtöajat väliasemilta ovat samat kuten normaalisti kulussa olevalla L-junalla, mutta Leppävaaran ja Pasilan välillä juna pysähtyy U-junan tapaan vain Huopalahdessa, jossa on noin 5 minuutin pysähdys. Pidemmällä pysähdyksellä helpotetaan vastakkaiseen suuntaan menevään normaalisti liikennöivään L-junaan vaihtamista Huopalahdessa matkustajille Valimoon, Pitäjänmäkeen ja Mäkkylään.

L-juna Helsingistä klo 1.03 lähtee 4 minuuttia normaalia myöhempään, eli klo 1.07. Myös kaikkien väliasemien ajat siirtyvät 4 minuutilla eteenpäin.

L-juna Helsingistä klo 5.03 ajetaan U-junana. Lähtöajat väliasemilta ovat samat kuten normaalisti kulussa olevalla L-junalla, mutta Pasilan ja Leppävaaran välillä juna pysähtyy U-junan tapaan vain Huopalahdessa. Junalla on Leppävaarassa noin 5 minuutin pysähdys helpottamassa vaihtoa vastakkaiseen suuntaan tuleviin juniin matkustajille Mäkkylään, Pitäjänmäkeen ja Valimoon. Myös Elielinaukiolta lähtevät bussit 231N, 235, 235N tarjoavat korvaavia yhteyksiä näiden väliasemien läheisyyteen. Huopalahdessa ei poikkeusreitistä johtuen ole enää 12.8. alkaen mahdollista vaihtaa runkolinjaan 550.

Korvaava yhteys Ilmalaan I- ja P-junilla.