Osa Helsingin suunnan L-junista ei pysähdy Ilmalassa su 5.4. aamulla, Pasilassa raidemuutoksia 4.-6.4.

Pasilan aseman alueen rakennustöiden vuoksi osa raiteista on väliaikaisesti poissa käytöstä 4.-6.4. välisenä aikana. Raiteiden sulkemisen takia seuraavat junat eivät pysähdy Ilmalassa su 5.4. aamulla:

  • L-junat Ilmalasta Helsingin suuntaan klo 6.36 ja 7.36

Muut junat pysähtyvät Ilmalassa normaalisti.

Vaihtoehtoiset yhteydet bussilla 23 tai 59 Ilmalanrinteen tai Ilmalantorin pysäkeiltä. Ilmalasta voi kulkea Pasilaan ja Helsinkiin Ilmalan poikkeusten aikana myös kulkemalla vastasuunnan junalla ensin Huopalahteen. Huopalahden suunnalta Ilmalaan pääsee vaihtamalla vastasuunnan junaan Pasilassa.

 

Raiteiden sulkemisen takia myös osalla muista Helsingin suunnan junista on Pasilassa raidemuutoksia la 4.4. klo 23.00 – su 5.4. klo 8.00 ja su 5.4. klo 23.00 – ma 6.4. klo 5.00 välisinä aikoina.

Reittiopas näyttää lähijunille niiden normaaleita lähtölaitureita, eivätkä raidemuutokset välity reaaliajassa järjestelmään. Poikkeuksien aikana osan aikaa samoilta raiteilta liikennöidään saman linjan junia molempiin kulkusuuntiin. Myös muut muutokset ovat mahdollisia ja vastaantulevien junien odotus saattaa aiheuttaa myöhästymisiä joillekin junille töiden aikana.

Seuraathan aseman näyttöjen ja kuulutusten ajantasaista tietoa mahdollisista muutoksista sekä HSL:n muuta tiedotusta koronavirukseen liittyvistä mahdollisista muista poikkeuksista.