R- ja Z-junilla poikkeuksia sekä K-junilla harvempi vuoroväli kesällä 15.6. - 9.8.

Pukinmäessä suoritetaan Kehä I:n sillan kunnostustöitä tulevan kesän aikana. Työmaan takia R- ja Z-junat liikennöivät harvennetulla vuorovälillä ruuhkan ulkopuolella. Ruuhka-aikoina ajetaan noin kaksi R-junaa tunnissa, mutta ruuhkan ulkopuolella ja viikonloppuisin R-junien vuoroväli harvenee tuntiin. Näiden lisäksi myös Z-junille tulee muutoksia aikatauluihin työmaasta johtuen. D-junia ei liikennöidä kesän aikana.

Junatarjontaa täydentämään liikennöidään Keravan ja Saunakallion välillä bussilinjaa 969X maanantaista-sunnuntaihin. Keravalla bussi lähtee laiturista 11 ja se kulkee Ainolan ja Järvenpään aseman kautta Saunakallioon. Bussissa käyvät HSL:n liput.   Linjan 969X aikataulut

K-junilla on 15.6. - 9.8. harvennettu 20 minuutin vuoroväli maanantaista perjantaihin klo 6-19. Esimerkiksi Saviolle, Korsoon ja Koivukylään junia kulkee siis vain 20 minuutin välein ja Hiekkaharjun ja Pasilan välillä HSL:n lähijunien vuoroväli on 5-10 minuuttia. K-junat ajetaan kuitenkin arkisin koko päivän kahdella yksiköllä eli normaalia pidempinä.

Junien aikataulut 15.6. alkaen löydät jo nyt Reittioppaasta

Kunnostustyöt jatkuvat tulevina kesinä eli vuosien 2021 ja 2022 aikana ja töillä on myös jatkossa vaikutuksia junaliikenteeseen. Näistä muutoksista tiedotetaan erikseen tulevina vuosina.

Linjan 969X reitti

Linjan 969X reitti Kerava-Ainola-Järvenpää-Saunakallio