Junat eivät pysähdy Ilmalassa 8.-11.2. öinä klo 23.35 - 5.00 – raidepoikkeuksia Pasilassa

Junat eivät pysähdy kumpaankaan suuntaan Ilmalassa ma-to öinä 8.-11.2. klo 23.35-5.00 ratatöiden vuoksi. Ilmalan ohittavat junat on huomioitu Reittioppaan reittiehdotuksissa. Samaan aikaan Pasilan raiteet 10 ja 11 suljettuina liikenteeltä.

L-, I- ja P-junat eivät pysähdy kumpaankaan suuntaan Ilmalassa ma-ti, ti-ke ja ke-to öinä 8.-11.2. klo 23.35-5.00 ratatöiden vuoksi.

Samat junat lähtevät normaalista poikkeavilta raiteilta myös Pasilassa, koska raiteet 10 ja 11 ovat suljettuina. Junat Huopalahden suuntaan lähtevät raiteelta 8 ja junat Helsingin suuntaan raiteelta 9.

Ilmalan ohittavat junat on huomioitu Reittioppaan reittiehdotuksissa. Reittiopas kuitenkin näyttää Pasilassa lähijunille raidemuutoksien kohdalla niiden normaaleita lähtölaitureita, eivätkä muutokset välity reaaliajassa järjestelmään. Myös muut raidemuutokset ovat mahdollisia. Seuraathan asemien näyttöjen ja kuulutusten ajantasaista tietoa mahdollisista muutoksista.

Vaihtoehtoiset yhteydet Ilmalasta:

Ilmalasta bussilla 23 Ilmalanrinteen tai Ilmalantorin pysäkiltä Pasilan asemalle, jossa vaihto junaan.

Huom! Ilmalantorin pysäkki Pasilan suuntaan on siirtynyt n. 100 metriä ajosuunnassa taaksepäin 1.12. alkaen. Lisätietoja tiedotteestamme.