Juna-asemien uuden informaatiojärjestelmän asennukset etenevät rantaradalla

Juna-asemien raide- ja aikataulunäyttöjä sekä kuulutuksia ohjaavan uuden informaatiojärjestelmän asennukset etenevät rantaradalla. Järjestelmä on otettu jo käyttöön asemilla Ilmasta Siuntioon. Järjestelmäpäivityksen yhteydessä näyttöjen ulkoasu ja kuulutusten ääni muuttuvat entisestä. Uusi järjestelmä mahdollistaa asemainformaation kehittämisen tulevaisuudessa matkustajien toiveiden suuntaan.

Juna-asemien raide- ja aikataulunäyttöjä sekä kuulutuksia ohjaavan uuden informaatiojärjestelmän asennukset etenevät rantaradalla. Asemilla Leppävaaran ja Siuntion välillä järjestelmä on otettu jo käyttöön 30.3. mennessä. Asennukset jatkuvat seuraavaksi Hangon ja Turun suuntaan asema kerrallaan. Järjestelmä on tarkoitus ottaa käyttöön Helsingin päärautatieasemalla ja Pasilassa huhtikuun aikana.

Uusi järjestelmä on otettu jo aiemmin käyttöön rantaradan asemilla Leppävaarasta Ilmalaan, pääradalla Käpylästä Keravalle ja koko kehäradalla.

Järjestelmäpäivityksen yhteydessä näyttöjen ulkoasu ja kuulutusten ääni muuttuvat entisestä. Asennusten yhteydessä informaatiossa voi olla asemilla myös hetkellisiä puutteita. Uusi järjestelmä mahdollistaa asemainformaation kehittämisen tulevaisuudessa matkustajien toiveiden suuntaan.

Juna-asemien informaatiojärjestelmästä koko Suomessa vastaa HSL:n yhteistyökumppani Fintraffic Raide Oy.

Uusi raidenäyttö Leppävaaran asemalla