Linjan 502 päätepysäkki siirtyy Merihaasta Karhupuistoon 7.6.2021

Bussi 502 Merihaka-Meilahti-Leppävaara siirtyy Merihaasta Karhupuistoon maanantaina 7.6.2021. Reittiosuus Siltasaarenkadulta Merihakaan siis poistuu toistaiseksi käytöstä. Merihaan päätepysäkin poistuminen liittyy kesällä alkavaan Kruunusillat-hankkeeseen.

Linjan 502 päätepysäkki on Kallion kirjastolla, koska muualta Hakaniemen ympäristöstä ei useiden rakennustyömaiden takia löytynyt tarvittavaa lisätilaa bussien päätepysäkille ja liikenteen sujuvalle järjestämiselle. Useita eri vaihtoehtoja tarkasteltiin muun muassa Ympyrätalolta ja Hakaniemen torikadulta.

Päätepysäkin siirtyessä Merihaasta Karhupuistoon Hakaniemenrannassa ja Merihaassa olevat pysäkit poistuvat linjan käytöstä. Poistuvat pysäkit ovat nimeltään Merihaka ja Hakaniemi ja uusi pääte- ja  lähtöpysäkki on Karhupuisto.

Linjan 502 reittimuutoksen myötä esimerkiksi yhteys Merihaasta Meilahteen muuttuu vaihdolliseksi. Kuitenkin esimerkiksi linjalla 55 pääsee Merihaasta Hakaniemen pysäkeille, joilta on noin 450 metrin kävelymatka linjan 502 pysäkeille Kallion virastotalolla. Lisäksi Merihaasta Meilahteen pääsee myös matkustamalla linjalla 55 Junatielle ja vaihtamalla siellä runkolinjoille 500 ja 510.

Parhaat reittivaihtoehdot juuri sinulle löydät Reittioppaasta.

Lisätietoja Kruunusillat-hankkeesta

Kartta linjan 502 reittimuutoksesta