Uusi U-linja 375 Myyrmäki – Kalajärvi (-Vihti) aloittaa 7.6.

Uusi Vihdintien suunnan U-linja 375 aloittaa reitillä Myyrmäki – Kalajärvi (-Vihti) maanantaina 7.6. Linjalla ajetaan 4-5 vuoroa suuntaansa maanantaista perjantaihin.

Uusi Vihdintien suunnan U-linja 375 Myyrmäki – Kalajärvi (-Vihti) aloittaa maanantaina 7.6.

Linjalla ajetaan 4-5 vuoroa suuntaansa maanantaista perjantaihin. Pääreittiä ajetaan Martinkyläntietä aamupäivisin Vihdistä ja iltapäivisin Myyrmäestä. Aamupäivän lähtö Myyrmäestä ja iltapäivän lähdöt Vihdistä ajetaan V-reittiä Rajatorpan kautta.

Vuorot lähtevät Myyrmäen aseman laiturista 16 (V1503).

Viimeinen pysäkki HSL-alueella on Espoon ja Vihdin rajalla Saarijärvi (E7965/E7966). Linja jatkaa tästä Otalammen suuntaan. Koko linjan reitti löytyy Matkahuollon reittihausta (linkki johtaa tämän sivuston ulkopuolelle).

U-linjan 375 reitti, pysäkit ja aikataulu 7.6. alkaen Reittioppaassa:
Myyrmäki – Kalajärvi – Saarijärvi (iltapäivällä)
Saarijärvi – Kalajärvi – Myyrmäki (aamupäivällä)

U-linjan 375V reitti, pysäkit ja aikataulu 7.6. alkaen Reittioppaassa:
Myyrmäki – Rajatorppa – Kalajärvi – Saarijärvi (aamupäivällä)
Saarijärvi - Kalajärvi – Rajatorppa – Myyrmäki (iltapäivällä)

U-linjan 375 ja 375V aikataulu pdf-muodossa

U-linjat ovat linjoja, jotka tulevat HSL-alueen ulkopuolelta, mutta joilla HSL:n liput käyvät, jos matka alkaa ja päättyy HSL-alueen sisällä. Jos matka alkaa HSL-alueen ulkopuolelta tai suuntautuu HSL-alueen ulkopuolelle (375:n tapauksessa Vihdistä/Vihtiin) käytetään liikennöitsijän omia lippuja koko matkalle. Linjalla 375 Uudenmaan ELY-keskus vastaa linjan reitistä ja aikataulusta. Linjaa liikennöi Tilausliikenne Nikkanen Helsinki Oy. Lue lisää U-linjoista.

Kartta uudesta U-linjasta 375

Kartta uudesta linjasta U375 ja U375V. Päälinjan vuorot ajetaan Myyrmäestä Martinkyläntietä Vihdintielle ja V-vuorot Rajatorpantien kautta

Avaa kartta suurempana