Junaliikenteessä häiriöitä teknisen vian vuoksi 9.6.

Ratajärjestelmän teknisen vian takia I- ja K-junat pohjoiseen ajavat Oulunkylä-Tikkurila välin väliasemien ohi pysähtymättä. Asemille vaihtamalla junaa vastasuuntaan Tikkurilassa tai Oulunkylässä. Vaihtoehtoisesti Malmille ja Pukinmäkeen myös mm. bussilla 69, Puistolaan ja Tapanilaan mm. bussilla 74.

Päivitetty 9.6. klo 15.20

Junaliikenne on palautunut Helsingin ja Pasilan välissä aiemman ratajärjestelmän teknisen vian jälkeen. Toinen tekninen häiriö pääradalla häiritsee kuitenkin I- ja K-junien liikennettä vielä arvion mukaan 9.-10.6. väliseen yöhön n. klo 02 asti.

I- ja K-junat pohjoiseen ajetaan Oulunkylän ja Tikkurilan välissä olevien asemien ohi pysähtymättä toistaiseksi teknisen vian takia. Oulunkylä-Tikkurila-välin asemille pääsee Tikkurilassa/Oulunkylässä vaihtaen vastasuunnan junaan. Vaihto Tikkurilassa etelästä tulevalle on sallittu poikkeuksellisesti myös AB-lipulla häiriön takia.

Alueella on myös vaihtoehtoista bussiliikennettä, esimerkiksi linja 69 Kamppi-Pasila-Käpylä-Oulunkylä-Pukinmäki-Malmi välillä. Muita vaihtoehtoja voit löytää myös Reittioppaan haulla. Tiedotteen lopussa on ohjeet Reittioppaan haun suodattamiseen.

Vaihtoehtoisia bussiyhteyksiä väliasemille

Puistola 

73, 74, 75 
 

Tapanila 

74 

Malmi 

69, 70, 71, 73, 74 
560 (Kontulan metroasemalle)
554, 561 (Itäkeskuksen metroasemalle) 
 

Pukinmäki 

61(T), 69 
54 (Itäkeskuksen metroasemalle) 

 

Näin poistat tietyn liikennevälineen hakutuloksista Reittioppaan verkkoversiossa

  1. Hae Reittioppaasta reittiä ja avaa Asetukset-valikko reittihaussa.
  2. Viereen avautuu uusi Asetukset-kenttä, josta voit poistaa tietyn liikennevälineen liukuvalikolla hauista pois. Jätä päälle ne liikennemuodot, joita haluat haun näyttävän.
  3. Sulje valikko. Uudet asetukset tallentuvat hakuun automaattisesti. Reittiopas näyttää nyt haetulle reitille vaihtoehtoisia yhteyksiä.

 

Näin poistat tietyn liikennevälineen hakutuloksista HSL-sovelluksen Reittioppaassa

  1. Hae haluamaasi reittiä HSL-sovelluksen Reittioppaassa ja avaa Asetukset-valikko reittihaussa. 
  2. Asetukset-sivulta voit poistaa tietyn liikennevälineen liukuvalikolla hauista pois. Jätä päälle ne liikennemuodot, joita haluat haun näyttävän.
  3. Sulje valikko Valmis-näppäimestä. Reittiopas näyttää nyt haetulle reitille vaihtoehtoisia yhteyksiä.