Linjan 736 uusi reitti Tikkurila – Sotunki – Nikinmäki – Leppäkorpi - Korso käyttöön 16.8. alkaen

Syysliikenteeseen siirtyminen 16.8. tuo paljon muutoksia bussien reitteihin. Linjojen 736 ja 739 reitteihin tulee muutoksia erityisesti Nikinmäen alueella. Linjat ajavat Helsingin suunnasta tullessaan Etelä- ja Pohjois-Nikinmäen kautta Leppäkorpeen ja päättyvät Korson asemalle. Linja 736 ajaa jatkossa Tikkurilasta Nikinmäkeen Hakunilan, Sotungin, Kuninkaanmäen ja Kuusijärven kautta. Linjalla 736 ajetaan lisäksi yksittäisiä lähtöjä B-tunnuksella välillä Nikinmäki–Korso.

Linjojen 736 ja 739 reitteihin tulee muutoksia erityisesti Nikinmäen alueella. Linjat ajavat Helsingin suunnasta tullessaan Etelä- ja Pohjois-Nikinmäen kautta Leppäkorpeen ja päättyvät Korson asemalle.

Linja 736 ajaa jatkossa Tikkurilasta Nikinmäkeen Hakunilan, Sotungin, Kuninkaanmäen ja Kuusijärven kautta. Linjalla 736 ajetaan lisäksi yksittäisiä lähtöjä B-tunnuksella välillä Nikinmäki–Korso. Linjaa 736 korvaavia yhteyksiä Korsosta Vierumäkeen tarjoaa linja 587 ja Tikkurilasta Malminiittyyn linja 619.

Yhteisellä reittiosuudella Nikinmäen ja Korson välillä linjat 736 ja 739 liikennöivät ruuhka-aikoina n. 15 minuutin ja muina aikoina n. 30 minuutin välein.

Linjan 736 uusi reitti ja pysäkit Reittioppaassa:

Tikkurilan matkakesk-Korso

Maakotkanpolku-Tikkurila

 

Linjan 736B uusi reitti ja pysäkit Reittioppaassa:

Maakotkanpolku-Nikinmäki

Mehiläisentie-Korso

 

Linjan 739 uusi reitti ja pysäkit Reittioppaassa:

Maakotkanpolku-Rautatientori

Rautatientori-Korso

 

Muutokset ja uudet aikataulut näkyvät jo Reittioppaassa.

Lue lisää elokuun muutoksista Lahdenväylän suunnalla Lahdenväylän linjasto 2021