U-linjan 280 aikatauluun supistuksia 27.9. alkaen

U-linjalta 280 lopetetaan arkipäiviltä kolme lähtöä: Veikkolasta klo 5.50 ja 19.00 sekä Kampista 19.40. Lähtö Kampista klo 14.20 on lopetettu jo aikaisemmin

U-linjan 280 liikennöitsijät tekevät edelleen muutoksia linjan aikatauluihin. Linjaliikenne Kivistö Oy on ilmoittanut lopettavansa ajamiensa kolmen lähdön liikennöinnin toistaiseksi. Ampers Busstrafik Ab on lopettanut jo aikaisemmin yhden lähtönsä.

Seuraavia lähtöjä ma-pe ei ajeta 27.9. alkaen:
Veikkolasta klo 5.50 ja 19.00
Kampista klo 19.40

Lähtö Kampista ma-pe klo 14.20 on lopettanut jo aikaisemmin.

Muutokset näkyvät Reittioppaassa ja pdf-muodossa tulostettavissa aikatauluissa 25.9.

Vaihtelevasta pandemiatilanteesta johtuen U-linjalle 280 tulee muutoksia tiheään ja lyhyellä varoitusajalla. Aikataulut kannattaakin aina tarkistaa ennen matkaa Reittioppaasta ja Matkahuollon aikatauluhausta (linkki johtaa tämän sivuston ulkopuolelle).

Painetut pysäkkiaikataulut saattavat sisältää U-linjan osalta vanhentunutta tietoa tiheiden muutosten vuoksi. Näyttöjen tiedot pitävät paremmin paikkansa, kunhan saamme tiedon muutoksista ajoissa.

U-linjat ovat linjoja, jotka suuntautuvat HSL-alueen ulkopuolelle, ja joille HSL on tehnyt sopimuksen HSL-lippujen kelpaamisesta HSL-alueella. Pääosa U-linjoista on markkinaehtoisia, joissa liikennöitsijä päättää linjan liikennöinnistä.