U-linjan 280 aikatauluun muutoksia 6.9. Tarkista aikataulu ennen matkaa

U-linjan 280 aikataulu muuttuu 6.9. Arkipäiviltä lopetetaan yhteensä kahdeksan lähtöä ja viikonlopuilta kolme. Kulloinkin voimassa olevat aikataulut kannattaa tarkistaa ennen matkaa Reittioppaasta ja Matkahuollon aikatauluhausta.

Yksi U-linjan 280 liikennöitsijöistä, Pohjolan Liikenne, muuttaa aikataulujaan maanantaina 6.9.

Arkipäiviltä lopetetaan viisi lähtöä Kampista ja kolme lähtöä Veikkolasta. Viikonlopuilta karsitaan yhteensä kolme lähtöä.

Muutokset näkyvät jo Reittioppaassa ja pdf-muodossa tulostettavissa aikatauluissa.

Vaihtelevasta pandemiatilanteesta johtuen U-linjalle 280 tulee muutoksia tiheään ja lyhyellä varoitusajalla. Aikataulut kannattaakin tarkistaa ennen matkaa Reittioppaasta ja Matkahuollon aikatauluhausta (linkki johtaa tämän sivuston ulkopuolelle).

Veikkolaan asennetaan pysäkkiaikataulut, joissa U-linjat ovat mukana, 13.9. alkavalla viikolla. Mutta jatkossa painetut pysäkkiaikataulut saattavat sisältää U-linjan osalta vanhentunutta tietoa tiheiden muutosten vuoksi. Näyttöjen tiedot pitävät paremmin paikkansa, kunhan saamme tiedon muutoksista ajoissa.

U-linjat ovat linjoja, jotka suuntautuvat HSL-alueen ulkopuolelle, ja joille HSL on tehnyt sopimuksen HSL-lippujen kelpaamisesta HSL-alueella. Pääosa U-linjoista on markkinaehtoisia, joissa liikennöitsijä päättää linjan liikennöinnistä.