Mielenilmaus haittaa bussi- ja raitioliikennettä Mannerheimintiellä lauantaina 2.10.

Mielenilmaus Eduskuntatalon edessä haittaa liikennettä Mannerheimintiellä ja Helsingin keskustassa lauantaina 2.10. Raitiovaunut ja bussit eivät pääse ajamaan Mannerheimintietä, ja ne joudutaan ohjaamaan poikkeusreiteille Töölön kautta.

Raitiolinjat 4 ja 10 ajavat poikkeusreittiä Runeberginkadun ja Arkadiankadun kautta.

Bussi 280 ajaa välillä Meilahti–Kamppi Kampin bussiterminaaliin poikkeusreittiä: Haartmanninkatu–Topeliuksenkatu–Runeberginkatu–Arkadiankatu–Fredrinkinkatu–Pohjoinen / Eteläinen Rautatienkatu–Jaakonkatu.

Bussit 63, 346, 453, 455, 455A, 456, 456A, 456N, 457, 457A, 459, 465 ja 465B ajavat välillä Tullinpuomi–Kamppi Kampin bussiterminaaliin poikkeusreittiä: Topeliuksenkatu–Runeberginkatu–Arkadiankatu–Fredrinkinkatu–Pohjoinen / Eteläinen Rautatienkatu.

Bussi 848 ajaa välillä Reijolankatu–Kamppi Kampin bussiterminaaliin poikkeusreittiä: Nordensköldinkatu–Topeliuksenkatu–Runeberginkatu–Arkadiankatu–Fredrinkinkatu–Pohjoinen / Eteläinen Rautatienkatu.

Mannerheimintien bussilinjat, joiden päätepysäkki on Elinelinaukiolla, ajavat normaalia reittiään.

Myös muut viivästykset ja häiriöt ovat mahdollisia keskustan joukkoliikenteessä mielenilmauksen aikana. Päivitämme tilannetietoa poikkeusreiteistä ja häiriöistä mahdollisuuksien mukaan tälle verkkosivulle.

Mielenilmauksen aikana joudutaan tekemään äkillisiäkin muutoksia suunniteltuihin reitteihin, eikä niistä kaikista ole mahdollista saada tietoa ajoissa eri järjestelmiin. Matkoihin Helsingin keskustassa kannattaakin varata tavanomaista enemmän aikaa, jos mielenilmaus alkaa ja sulkee katuja.