Supistuksia U-linjan 280 aikatauluun 27. ja 28.12. alkaen

U-linjalta 280 poistuu myöhäisillan liikenteestä joitain vuoroja kaikkina viikonpäivinä 28.12. alkaen. Lisäksi viisi iltapäivän vuoroa Kampista ja yksi aamuvuoro Veikkolasta on muutettu vain koulupäivinä ajettaviksi eikä niitä ajeta 27.12.-9.1.

U-linjan 280 liikennöitsijät tekevät edelleen muutoksia linjan aikatauluihin.

Oy Pohjolan Liikenne Ab on ilmoittanut muuttavansa viisi iltapäivän vuoroa Kampista ja yhden aamuvuoron Veikkolasta vain koulupäivinä ajettaviksi eikä niitä ajeta 27.12. – 9.1.

Joitain myöhäisillan vuoroja klo 20 – 01 kaikkina viikonpäivinä perutaan tiistaista 28.12. alkaen. Muun muassa perjantai- ja lauantaiöiden viimeistä vuoroa Kampista klo 1.05 ei ajeta toistaiseksi.

Linjan U280 aikataulu 28.12. alkaen
Vain koulupäivinä ajettavat vuorot on merkitty aikatauluun plussalla (+)

Vaihtelevasta pandemiatilanteesta johtuen U-linjalle 280 tulee muutoksia tiheään ja lyhyellä varoitusajalla. Aikataulut kannattaa aina tarkistaa ennen matkaa Reittioppaasta ja Matkahuollon aikatauluhausta (linkki johtaa tämän sivuston ulkopuolelle).

Painetut pysäkkiaikataulut sisältävät U-linjan osalta vanhentunutta tietoa tiheiden muutosten vuoksi. Näyttöjen tiedot pitävät paremmin paikkansa, kunhan saamme tiedon muutoksista ajoissa.

U-linjat ovat linjoja, jotka suuntautuvat HSL-alueen ulkopuolelle, ja joille HSL on tehnyt sopimuksen HSL-lippujen kelpaamisesta HSL-alueella. Pääosa U-linjoista on markkinaehtoisia, joissa liikennöitsijä päättää linjan liikennöinnistä.