Päivitetty: K- ja I-junien liikenne palaamassa normaaliksi. Kaikilla asemilla pysähdytään jälleen myös pohjoisen suuntaan. Osa K-junista peruttu klo 11.42 asti.

K- ja I-junien liikenne palaamassa normaaliksi. Kaikilla asemilla pysähdytään jälleen myös pohjoisen suuntaan. Osa K-junista peruttu klo 11.42 asti.

Päivitys 20.2. klo 9.40: K- ja I-junien liikenne palaamassa normaaliksi. Kaikilla asemilla pysähdytään jälleen myös pohjoisen suuntaan. Osa K-junista peruttu klo 11.42 asti.

I- ja K-junat pohjoiseen ajetaan Oulunkylän ja Tikkurilan välissä olevien asemien ohi ratavian takia toistaiseksi pysähtymättä. Pukinmäen, Malmin, Tapanilan ja Puistolan asemille pääsee vastasuunnan junaan Tikkurilassa/Oulunkylässä vaihtamalla. Junan vaihto väliasemien suuntaan on sallittu Tikkurilassa etelästä tulevalle poikkeuksellisesti myös AB-lipulla häiriön takia.

Kello 9.14-11.42 K-junien liikennettä myös harvennetaan ratavian takia ja joka toinen juna perutaan molempiin suuntiin.
K-junat ajetaan 30 minuutin vuorovälein:

  • Helsingistä ajetaan klo 9.14 alkaen vain junat lähtöminuuteilla -29, -59. Kello 10.59 lähdön jälkeen vuoroväli palaa normaaliksi Helsingistä.
  • Keravalta ajetaan klo 9.14 alkaen vain junat lähtöminuuteilla -12, -42. Kello 11.42 lähdön jälkeen vuoroväli palaa normaaliksi Keravalta.

Alueella on myös vaihtoehtoista bussiliikennettä, esimerkiksi linja 69 Kamppi-Pasila-Käpylä-Oulunkylä-Pukinmäki-Malmi välillä. Muita vaihtoehtoja voit löytää myös Reittioppaan haulla. Tiedotteen lopussa on ohjeet Reittioppaan haun suodattamiseen.

Vaihtoehtoisia bussiyhteyksiä väliasemille

Puistola 

73, 74, 75 

Tapanila 

74 

Malmi 

69, 71, 73, 74 
561 (Lentoasemalle)

Pukinmäki 

61, 69 


Näin poistat tietyn liikennevälineen hakutuloksista Reittioppaan verkkoversiossa

  1. Hae Reittioppaasta reittiä ja avaa Asetukset-valikko reittihaussa.
  2. Viereen avautuu uusi Asetukset-kenttä, josta voit poistaa tietyn liikennevälineen liukuvalikolla hauista pois. Jätä päälle ne liikennemuodot, joita haluat haun näyttävän.
  3. Sulje valikko. Uudet asetukset tallentuvat hakuun automaattisesti. Reittiopas näyttää nyt haetulle reitille vaihtoehtoisia yhteyksiä.

 

Näin poistat tietyn liikennevälineen hakutuloksista HSL-sovelluksen Reittioppaassa

  1. Hae haluamaasi reittiä HSL-sovelluksen Reittioppaassa ja avaa Asetukset-valikko reittihaussa. 
  2. Asetukset-sivulta voit poistaa tietyn liikennevälineen liukuvalikolla hauista pois. Jätä päälle ne liikennemuodot, joita haluat haun näyttävän.
  3. Sulje valikko Valmis-näppäimestä. Reittiopas näyttää nyt haetulle reitille vaihtoehtoisia yhteyksiä.