Poikkeuksia I-, P-, K- ja T-junilla sekä korvaava bussilinja 699X su-pe välisinä öinä 27.3.-1.4.

Sunnuntain 27.3. ja perjantain 1.4. välisinä öinä I-, P-, K- ja T-junilla on poikkeuksia ratatöiden takia. Su-to öinä illan neljä viimeistä I-junaa perutaan kokonaan ja yksi K-juna perutaan Keravan ja Tikkurilan väliltä. Lisäksi tietyt T-junat ohittavat asemia Pukinmäki-Savio väliltä. Puuttuvia yhteyksiä Helsinki-Tikkurila-Kerava väliasemille korvataan bussilinjalla 699X. To-pe yönä asemia ohittavat myös yksi P-juna ja yksi K-juna.

Sunnuntain 27.3. ja perjantain 1.4. välisinä öinä I-, P-, K- ja T-junilla on poikkeuksia ratatöiden takia.

Su-to öinä illan neljä viimeistä I-junaa perutaan kokonaan ja yksi K-juna perutaan Keravan ja Tikkurilan väliltä. Lisäksi kaikkina öinä tietyt T-junat ohittavat asemia Pukinmäki-Savio väliltä. Puuttuvia yhteyksiä Helsinki-Tikkurila-Kerava väliasemille korvataan bussilinjalla 699X.

To-pe yönä poikkeuksia on myös yhdellä P-junalla ja K-junalla, jotka ohittavat asemia pääradalla.

Yöt su-to 27.-31.3. välillä

 • I-junat Helsingistä kello 22.06, 22.36, 23.06 ja 23.36 perutaan kokonaan. Näitä junia edeltävä juna on siis illan viimeinen I-juna ja se lähtee Helsingistä kello 21.36. Lentoasemalta sama juna lähtee Myyrmäen ja Huopalahden kautta Helsinkiin kello 22.04.
 • Vaihtoehtoiset yhteydet I-junille:
  • Pääradalle Helsingin ja Hiekkaharjun välille pääset K-junilla. K-junat Helsingistä kello 22.14-23.51 ajetaan normaalia useammalla vaunulla.
  • Kehäradalta Pohjois-Haagan ja Leinelän väliltä pääset Helsinkiin vastakkaiseen suuntaan kehärataa kulkevilla P-junilla. P-junat kulkevat normaalisti ratatöistä huolimatta. Pohjois-Haaga – Vantaankoski -välin asemilta saat poikkeuksellisesti matkustaa P-junalla Helsinkiin C-vyöhykkeen kautta poikkeuksen ajan myös AB-lipulla.
  • Pohjois-Haagan ja Leinelän väliltä on yhteyksiä Helsinkiin myös HSL:n normaalilla bussiliikenteellä, joista tiedot saat Reittioppaan haulla.
  • Huopalahdesta ja Ilmalasta Helsinkiin pääset normaalisti kulkevilla rantaradan junilla.
 • Ti-ke 29.-30.3. yönä K-juna Helsingistä kello 0.51 ohittaa Korson ja Savion asemat pysähtymättä.
 • T-junat Helsingistä kello 1.51 ja Riihimäeltä kello 2.55 (Jokelasta kello 3.09, Keravalta kello 3.32) ohittavat Pukinmäen, Malmin, Tapanilan, Puistolan, Hiekkaharjun, Koivukylän ja Rekolan pysähtymättä. Ma-ti 28.3.-29.3. ja ti-ke 29.-30.3. öinä samat T-junat ohittavat myös Korson ja Savion asemat pysähtymättä.
 • K-juna Keravalta kello 4.04 perutaan välillä Kerava-Tikkurila eli juna lähtee liikkeelle vasta Tikkurilasta kello 4.19.

To-pe yö 31.3.-1.4.

 • P-juna Lentoasemalta Helsinkiin kello 1.22 ohittaa Puistolan, Tapanilan, Malmin ja Pukinmäen asemat pysähtymättä.
 • T-junat Helsingistä kello 1.51 ja Riihimäeltä klo 2.55 (Jokelasta kello 3.09, Keravalta kello 3.32) ohittavat Pukinmäen, Malmin, Tapanilan, Puistolan, Hiekkaharjun, Koivukylän ja Rekolan asemat pysähtymättä.
 • K-juna Keravalta kello 4.04 perutaan välillä Kerava-Tikkurila eli juna lähtee liikkeelle vasta Tikkurilasta raiteelta 1 kello 4.19. Juna lisäksi ohittaa Puistolan, Tapanilan, Malmin ja Pukinmäen asemat pysähtymättä.

Bussi 699X Helsinki-Tikkurila-Kerava

Öiden ensimmäiset bussit Keravalle lähtevät liikkeelle Pukinmäestä. Ti-ke yönä Tikkurilasta lähtee lisäksi yksi ylimääräinen lähtö jo ennen Pukinmäestä lähtevää bussia. Öiden viimeiset bussit pohjoiseen lähtevät liikkeelle jo Elielinaukiolta.

Kohti Elielinaukiota bussit lähtevät Keravan asemalta, mutta to-pe yönä on lisäksi yksi ylimääräinen lähtö Tikkurilasta jo ennen Keravalta lähteviä busseja.

Bussit pysähtyvät kaikilla muilla väliasemilla paitsi Hiekkaharjun asemalla. Hiekkaharjussa bussit pysähtyvät aseman sijaan Talvikkitiellä Hiekkaharjun ala-asteen kohdalla pysäkeillä Malmimäki. Muiden asemien vieressä pysähdytään junaa korvaaville busseille merkityillä pysäkeillä. Lähijunia korvaavien bussien pysäkit näet asemien karttajulisteista. Asemien kartat ovat myös Tulostettavat aikataulut ja kartat -sivullamme.

Korvaavissa busseissa käyvät samat matkaliput, jotka kävisivät korvatussa junassakin. Korvaavien bussien kyytiin voi nousta voimassa olevalla lipulla myös keskiovesta eikä lippua tarvitse näyttää kuljettajalle.

Lähdöt sunnuntain ja perjantain välisinä öinä

Keravalle

 • Elielinaukiolta, laituri 29: kello 1.51
 • Pukinmäestä, Kehä I varren bussipysäkki aseman alapuolella eli laituri 12: kello 1.36 ja 2.14
 • Tikkurilasta, laituri 14: kello 1.17 (vain ti-ke yönä), 1.57 ja 2.35

Elielinaukiolle

 • Keravalta, laituri 12: kello 3.09, 3.33 ja 3.46
 • Tikkurilasta, laituri 7: kello 1.36 (vain to-pe yönä), 3.35, 3.59 ja 4.12


Reittioppaasta näet bussin 699X aikataulut ja reitit kaikille pysäkeille koontina molempiin suuntiin:

Bussi 699X Helsinki-Kerava

Bussi 699X Kerava-Helsinki