Linjat 55, 56 ja 738 poikkeusreitille Kyläsaarenkadulle 17.5. alkaen

Kalasataman ja Pasilan välisen raitiotien rakennustyöt siirtävät Hermannin rantatien liikenteen myös etelän suuntaan Kyläsaarenkadulle tiistaina 17.5. Linjat 55, 56 ja 738 sekä pysäkit Haukilahdenkatu (H3008) ja Sörnäistenkatu (H3018) siirtyvät Kyläsaarenkadulle.

Kalasataman ja Pasilan välisen raitiotien rakennustyöt siirtävät Hermannin rantatien liikenteen myös Kalasataman metroaseman (etelän) suuntaan Kyläsaarenkadulle tiistaina 17.5. Pohjoisen suunnan liikenne siirtyi Kyläsaarenkadulle jo tammikuussa.

Linjat 55, 56 ja 738 ajavat Kyläsaarenkatua jatkossa molempiin suuntiin.

Pysäkit Haukilahdenkatu (H3008) ja Sörnäistenkatu (H3018) siirtyvät Kyläsaarenkadulle. Vanhalta Sörnäistenkadun pysäkiltä on kävely-yhteys Kyläsaarenkadun puolelle.

Pysäkki Haukilahdenkatu (H3009) Kyläsaarenkadulla Kumpulan (pohjoisen) suuntaan siirtyy tässä yhteydessä noin 50 metriä ajosuunnassa eteenpäin.

Muuttuvat liikennejärjestelyt vaikuttavat ajoneuvoliikenteen lisäksi laajasti kävely- ja pyöräily-yhteyksiin alueella. Näistä saa lisätietoja projektin nettisivuilta kalasatamastapasilaan.fi

Liikennejärjestely on voimassa noin vuoden. Raitiotien rakennustyöt aiheuttavat poikkeusreittejä myös busseille Sompasaaressa sekä ratikoille Pasilassa. Linkit erillisiin tiedotteisiin.

Kartta liikenteen ja pysäkkien siirtymisestä Kyläsaarenkadulle

Avaa suurempi kartta