Juhannuksen 2022 liikenne

Juhannusaattoa edeltävänä torstaina 23.6. on perjantailiikenne. Juhannusaattona 24.6. ajetaan lauantain aikataulujen mukaan ja juhannuspäivänä sunnuntain aikataulujen mukaan. Yöliikenne ajetaan juhannuspäivän ja sunnuntain välisenä yönä. U-bussilinjoilla on poikkeuksia.

Juhannusaattoa edeltävänä torstaina 23.6. on perjantailiikenne. Poikkeuksena Kirkkonummen lähibussi, joka ajaa kuten normaalina torstaina. Lisäksi U-bussilinjoilla on mahdollisesti poikkeuksia.

Juhannusaattona 24.6. ajetaan lauantain aikataulujen mukaan. U-linjat ajavat lauantaiaikataulujen mukaan klo 13 asti, jonka jälkeen vain osa U-linjojen lähdöistä ajetaan.

Juhannuspäivänä 25.6. ajetaan sunnuntain aikataulujen mukaan ja lisäksi yöliikenne kulkee juhannuspäivän ja sunnuntain välisenä yönä. U-bussilinjoilla liikennöidään rajoitetusti juhannuspäivänä.

E-, U- ja L-junat eivät kulje Espoon aseman länsipuolella lauantaina 25.6. klo 01 alkaen su-aamuun 26.6. klo 6.50 asti. Junat kulkevat vain Helsingin ja Espoon asemien välillä ratatöiden takia. Pois jäävää osuutta korvataan busseilla. Lisätietoa poikkeuksesta.

Sunnuntaina 26.6. ajetaan normaalisti sunnuntaiaikataulujen mukaan.

Raitiolinjan 5 aikataulu noudattaa laivojen aikatauluja. Päiväkohtaiset voimassa olevat lähtöajat löytyvät Reittioppaasta. Myös U-linjojen päiväkohtaiset voimassa olevat lähtöajat löytyvät Reittioppaasta tai Matkahuollon aikatauluhausta www.matkahuolto.fi.

Helsingin päärautatieaseman palvelupiste on juhannuksena kiinni. Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse 24.–26.6. klo 9.30–17.

Lisäliikennettä linjalla 24S Seurasaareen

Seurasaareen on juhannusaattona lisäliikennettä bussilinjalla 24S, joka liikennöi Asema-aukion ja Seurasaaren välillä. Lisäliikennettä Seurasaareen on klo 15.39 alkaen Asema-aukiolta ja viimeinen lähtö Seurasaaresta on juhannusyönä klo 01.12.

Linjan 24S lisäksi linja 24 liikennöi normaalisti kesäaikataulun mukaan Kampista Seurasaareen. Molemmat linjat ajavat Seurasaareen Munkkiniemen aukion kautta. Takaisin Kamppiin ja Asema-aukiolle ajetaan Seurasaarentietä. 

Lisätietoja erillisessä tiedotteessa.