Linjojen 311 ja 335 reitit muuttuvat 15.8.

Syysliikenteeseen siirtyminen 15.8. tuo mukanaan muutoksia bussien reitteihin. Linjan 311 reitti muuttuu ja pitenee Myyrmäen asemalta Kaivokselaan. Linjan 335 ja 335(B) reitti muuttuu kulkemaan Vantaankosken ja Kivimäen kautta.

Linjan 311 reitti pitenee Myyrmäen asemalta Kaivokselaan reittiä Jonsäksentie-Vaskivuorentie-Kaivosvuodintie-Kaivokselantie. Lisäksi linjan reitti siirtyy kulkemaan Rajatorpassa Nuijatien kautta palvellen Vapaalan eteläisen alueen ja Myyrmäen välistä yhteyttä.

Myyrmäki – Kaivoksela välisellä reittiosuudella linja ajaa lakkautuvan linjan 412 reittiä. Linja 311 tarjoaa uuden linjan 522 kanssa Hämeenkylästä liityntäyhteyden kehäradalle ja runkolinjoille 300. 311A-vuoroja Tikkurilaan ei enää liikennöidä. 

Linjan 311 uusi reitti ja pysäkit Reittioppaassa

Linjan 335 ja 335B reitti muuttuu kulkemaan Vantaankosken ja Kivimäen kautta, joten vaihdot Kehäradan juniin tapahtuvat parhaiten Vantaankosken asemalla. Linnaisista Myyrmäkeen reitti ei enää kulje Pähkinärinteen kautta, vaan reittiä Rajatorpantie-Vapaalantie-Nuijatie-Rajatorpantie. Martinlaakson asemalta Martinkyläntielle linjan 335 kulkee Kivimäen ja Vantaankosken aseman kautta reittiä Martinlaaksontie-Kukintie-Kivimäentie-Kivivuorentie.  

Linjan 335 uusi reitti ja pysäkit Reittioppaassa

Viikonloppuisin ajettava 335(B) reittiä pidennetään Myyrmäestä Vapaalaan ja se liikennöi 15.8. alkaen välillä Askisto-Rajatorppa. Linjan 335(B) vuoroväli tihenee nykyisestä 60 minuutista 30 minuuttiin. 

Linjan 335(B) uusi reitti ja pysäkit Reittioppaassa

Lue lisää elokuun muutoksista Vantaalla sivultamme Keski- ja Länsi-Vantaan sekä Koillis-Espoon uudet linjat. 

Muutokset ja uudet aikataulut näkyvät jo Reittioppaassa.