P-, K- ja L-junilla lisävaunuja sekä tietyillä busseilla lisälähtöjä Olympiastadionin yleisötapahtumiin pe-la jälkeisinä öinä 8.-10.7.

Olympiastadionin pe ja la 8.-9.7. konserttien takia lisäämme tiettyihin L-, K- ja P-juniin lisävaunuja. Lisäksi tietyillä busseilla on yksittäisiä lisälähtöjä. Kaikki lisälähdöt näet myös Reittioppaasta.

Olympiastadionilla perjantaina ja lauantaina 8.-9.7. järjestettävien konserttien takia lisäämme tiettyihin L-, K- ja P-juniin vaunuja konserttien jälkeisille öille. Lisävaunuja on junissa, jotka lähtevät Helsingistä noin keskiyön ja kello 01 välillä.

Lisäksi busseilla 37, 40, 321, 322, 431N ja 500 on yksittäisiä lisälähtöjä keskiyön aikaan molempina öinä. Linjojen normaalit ja lisätyt lähdöt näet tarkemmin Reittioppaasta.

Suosittelemme varaamaan tavallista enemmän matka-aikaa konserttien päättymisen aikaan

Konserttien jälkeen keskiyön aikaan etenkin Mannerheimintien bussi- ja raitiovaunuliikenteessä on odotettavissa ruuhkaa. Lähijunissa sen sijaan on lisättyjen vaunujen takia enemmän tilaa lisämatkustajille.

Suosittelemme lähijunia niille konsertista poistuville, joiden omaan matkustustarpeeseen junien reitti sopii. Olympiastadionilta Pasilan asemalle on noin kilometrin matka Nordenskiöldinkatua ja Veturitietä pitkin.

Näin pääset Olympiastadionille

Keskustasta Olympiastadionille pääset helposti sekä raitiovaunuilla että busseilla. Olympiastadionia lähin pysäkki busseille on Töölön kisahalli (H1913 / H1915). Raitiovaunuille lähin pysäkki on Töölön halli (H0109).

Kaikki bussit Elielinaukiolta päärautatieaseman ja Postitalon välistä ajavat Töölön kisahallin pysäkin kautta. Lisäksi busseja lähtee Kampin bussiterminaalista (linjat 63, 212 ja 213). Raitiovaunuista linjat 4 ja 10 kulkevat Lasipalatsin pysäkiltä (H0101) Töölön hallin pysäkille (suuntaan Munkkiniemi tai Pikku Huopalahti).

Junalla saapuvien kannattaa ottaa oranssi runkobussi 500 tai 510 jo Pasilasta, aseman pääovien edestä (bussilaituri 36, bussit suuntaan Munkkivuori tai Westendinasema). Olympiastadionia lähin pysäkki näille busseille on nimeltään Auroran sairaala (H2072).

Itä-Helsingistä saapuvat voivat ottaa runkobussin 500 ja 510 jo esimerkiksi Herttoniemen metroasemalta.