Lähijunilla lisäliikennettä Olympiastadionin ottelun takia ke 10.8. jälkeisenä yönä

Helsingin Olympiastadionilla ke 10.8. järjestettävän UEFA SuperCup -ottelun jälkeen I- ja P-junilla on lisävaunuja ja -lähtöjä keskiyöstä noin kello 03 asti. Lisäksi tiettyjä L- ja K-junia ajetaan normaalia useammalla vaunulla. Kaikki lähdöt näet myös Reittioppaasta.

Helsingin Olympiastadionilla keskiviikkoiltana 10.8. järjestettävän UEFA SuperCup -ottelun jälkeen I- ja P-junilla on lisävaunuja ja -lähtöjä keskiyöstä noin kello 03 asti. Lisäksi tiettyjä L- ja K-junia ajetaan normaalia useammalla vaunulla.

Kaikki lähdöt näet myös Reittioppaasta.

Suosittelemme lähijunia niille ottelusta poistuville, joiden omaan matkustustarpeeseen junien reitti sopii. Lähijunissa on lisättyjen vaunujen takia muita liikennevälineitä reilummin tilaa lisämatkustajille. Olympiastadionin läheltä on hyvät joukkoliikenneyhteydet myös Pasilan asemalle. Kävellen Pasilan asemalle on noin kilometrin matka Nordenskiöldinkatua ja Veturitietä pitkin.

Näin pääset Olympiastadionille

Keskustasta Olympiastadionille pääset helposti sekä raitiovaunuilla että busseilla. Olympiastadionia lähin pysäkki busseille on Töölön kisahalli (H1913 / H1915). Raitiovaunuille lähin pysäkki on Töölön halli (H0109).

Kaikki bussit Elielinaukiolta päärautatieaseman ja Postitalon välistä ajavat Töölön kisahallin pysäkin kautta. Lisäksi busseja lähtee Kampin bussiterminaalista (linjat 63, 212 ja 213). Raitiovaunuista linjat 4 ja 10 kulkevat Lasipalatsin pysäkiltä (H0101) Töölön hallin pysäkille (suuntaan Pikku Huopalahti).

Junalla saapuvien kannattaa ottaa oranssi runkobussi 500 tai 510 jo Pasilasta, aseman pääovien edestä (bussilaituri 36, bussit suuntaan Munkkivuori tai Westendinasema). Olympiastadionia lähin pysäkki näille busseille on nimeltään Auroran sairaala (H2072).

Itä-Helsingistä suunnasta saapuvat voivat ottaa runkobussin 500 ja 510 jo esimerkiksi Herttoniemen metroasemalta.
Myös Tapiolan suunnasta saapuvat
pääsevät runkobussin 510 kyytiin jo Tapiolan bussiterminaalista.