Metrolla pidennetty yöliikenne Tapiolan urheilupuiston yleisötapahtumaan pe-la jälkeisinä öinä 19.-20.8.

Tapiolan urheilupuistossa järjestettävän Tapiola Festivaalin takia jatkamme pe ja la 19.-20.8. jälkeisten öiden metroliikennettä noin kahdella tunnilla. Kaikki lisälähdöt näet myös Reittioppaasta.

Tapiolan urheilupuistossa järjestettävän Tapiola Festivaalin takia jatkamme pe ja la 19.-20.8. jälkeisten öiden metroliikennettä noin kahdella tunnilla. Molemmat metrolinjat M1 ja M2 ajetaan yöllä Matinkylään asti ja sieltä alkaen.

Kaikki lisälähdöt näet myös Reittioppaasta.

Metron pidennetty liikenne

Metro kulkee perjantain ja lauantain jälkeisinä öinä noin kaksi tuntia tavallista pidempään.

Molemmat metrolinjat M1 ja M2 kulkevat 15 minuutin välein liikenteen loppumiseen asti eli Matinkylän ja Itäkeskuksen välillä metrot kulkevat yöllä siis 7,5 minuutin välein.

Viimeiset metrovuorot

Viimeiset vuorot lähtevät molempina öinä Matinkylästä Mellunmäkeen kello 1.14 ja Vuosaareen kello 1.21. Viimeiset lähdöt idästä taas lähtevät Vuosaaresta kello 1.07 ja Mellunmäestä kello 1.15.

Urheilupuiston asemalta pääset Mellunmäen metron kyytiin kello 1.17 asti ja Vuosaaren metroon kello 1.25 asti. Urheilupuistosta viimeinen lähtö Matinkylään lähtee kello 1.52.

Rautatientorilta viimeinen metro Mellunmäkeen lähtee kello 1.34 ja Vuosaareen kello 1.41. Rautatientorilta Matinkylään pääset kello 1.36 asti.

Näin pääset Tapiolan urheilupuistoon

Pääset perille tapahtuma-alueelle helpoiten metrolla. Lähin asema on Urheilupuiston metroasema, josta on noin 400 metrin kävelymatka Koivu-Mankkaan tien kautta festivaalialueen portille, Urheilupuistontielle.

Reittisi perille kokonaisuudessaan löydät helposti Reittioppaan haulla.