Kolme L-junaa Kirkkonummelta korvataan U-junilla ti-to iltoina 6.-8.12.

Kirkkonummelta kello 22.37, 23.07 ja 23.37 lähtevät L-junat ajetaan U-junina ti-to 6.-8.12. Syynä ovat ratatyöt Malminkartanon ja Kivistön välillä, joiden takia I- ja P-junien aikataulut poikkeavat normaalista. L-junat ajetaan U-junina, jotta aikataulut eivät menisi Huopalahden ja Helsingin välillä päällekkäin I-junien liikenteen kanssa.

Kirkkonummelta kello 22.37, 23.07 ja 23.37 lähtevät L-junat ajetaan U-junina tiistaina, keskiviikkona ja torstaina 6.-8.12.

Syynä ovat ratatyöt Malminkartanon ja Kivistön välillä, joiden takia I- ja P-junien aikataulut poikkeavat normaalista. Kyseiset L-junat ajetaan U-junina, jotta aikataulut eivät menisi Huopalahden ja Helsingin välillä päällekkäin I-junien liikenteen kanssa.

U-junat eivät pysähdy Mäkkylässä, Pitäjänmäellä, Valimossa eivätkä Ilmalassa. Mäkkylään, Pitäjänmäelle ja Valimoon pääset vaihtamalla Huopalahdessa vastasuunnan L-junaan ja vastaavasti Ilmalaan vaihtamalla Helsinkiin ajavaan I-junaan.

Huopalahdessa poikkeusjunien saapumisen jälkeisille Kirkkonummen suunnan L-junille on lisätty pysähdysaikaan ylimääräinen minuutti junavaihtojen helpottamiseksi.