Linjan 118 reitti Niittykummussa muuttuu 14.8. - Siirtyy kulkemaan Orionin työpaikka-alueen kautta

Niittykummun bussilinjoissa tapahtuu muutoksia 14.8. kun linjan 118 reitti muuttuu Suurpellon ja Tapiolan välillä. Bussi kulkee jatkossa Orionin työpaikka-alueen ja Urheilupuiston metroaseman kautta. Samalla myös linja 114 siirtyy kulkemaan Urheilupuistosta Matinkylään Tapiolan sijasta.

Linjan 118 reitti muuttuu Suurpellon ja Tapiolan välillä. Bussi kulkee jatkossa Orionin työpaikka-alueen ja Urheilupuiston metroaseman kautta, tarjoten helpomman yhteyden Espoon keskuksesta Orionille ja Tapiolan urheilupuistoon. Olarinluoman aluetta palvelee uusi linja 105 Lauttasaari - Westend - Haukilahti - Niittykumpu - Mankkaa.

Samalla linjan 114 päätepysäkki siirtyy Tapiolasta Matinkylään ja korvaa näin lopettavaa linjaa 112 Tapiola - Niittykumpu - Haukilahti - Matinkylä. Uusi reitti kulkee Matinkylän terminaalista Haukilahdenrannan ja Niittykummun metroaseman kautta Mankkaalle ja edelleen Kilon kautta Leppävaaraan.

Muutokset liittyvät Leppävaaran ja Tapiolan alueilla tehtäviin muutoksiin, joista löydät lisätietoa sivulta hsl.fi/espoo2023

Kartta linjan 118 reitistä

Kartta linjan 114 reitistä