Hakaniemen metroaseman pohjoinen sisäänkäynti avataan 5.10.

Hakaniemen metroaseman pohjoinen sisäänkäynti avataan osittain matkustajien käyttöön. A-sisäänkäynti Toisella linjalla avataan torstaina 5.10.2023. Toinen sisäänkäynti Porthaninkadulla eli B-sisäänkäynti on vielä suljettu ja se avataan arviolta marraskuussa.

Hakaniemen metroaseman Toisen linjan A-sisäänkäynniltä johtavat uudet liukuportaat. Tiloissa on parannettu paloturvallisuutta, energiatehokkuutta ja tilavalvontaa. Lattia- ja seinäpinnat on uusittu kokonaisuudessaan ja valaistusta on parannettu.

Metroaseman sisäänkäyntiin on rakennettu uusia liiketiloja, joissa R-kioski aloittaa toimintansa. Sisäänkäynnistä on kulkuyhteys viereisen Lyyra-korttelin alimman kerroksen päivittäistavarakauppaan ja myöhemmin muihin, vielä rakenteilla oleviin liiketiloihin.

Hakaniemen metroaseman pohjoinen B-sisäänkäynti Porthaninkadulla ja sisäänkäynnin hissit otetaan käyttöön arviolta marraskuussa 2023. Esteetön kulkureitti metroasemalle on vielä toistaiseksi eteläisestä Hakaniemen torin puoleisesta sisäänkäynnistä.

Kartta Hakaniemi metro sisäänkäynti