Raitiolinjoilla aikataulumuutoksia 1.1. – linja 6 kulkee jatkossa yli puolenyön

Kaikkien kantakaupungin raitiolinjojen aikataulut muuttuvat maanantaina 1.1. Samalla lisäämme myöhäisiltojen liikennettä linjalle 6. Minkään linjan reitti ei muutu.

Aikataulumuutokset koskevat kaikkia kantakaupungin raitiolinjoja. Huomattavin parannus on linjan 6 myöhäisiltojen liikenteen lisääminen Eirassa.

Muilla linjoilla muutokset ovat pienempiä ja liittyvät täsmällisyyden parantamiseen. Muutamme aikatauluja, jotta voit luottaa paremmin siihen, että ratikka saapuu pysäkille aikataulun mukaisesti. Näin myös vaihtaminen liikennevälineestä toiseen sujuu luotettavammin.

Linja 6 kulkee jatkossa yli puolenyön

Lisäämme myöhäisiltojen liikennettä Eiranrannan ja Arabian välillä kulkevalle linjalle 6. Linja kulkee tammikuusta alkaen kaikkina viikonpäivinä yli puolenyön. Liikennöintiaika pitenee siis noin tunnilla. Lisäämme liikennettä myöhäisiltoihin, jotta vapaa-ajan matkustaminen olisi entistä helpompaa.

Parannus tuntuu linjan molemmissa päissä, sillä ratikkapalvelu jatkuu aiempaa myöhempään sekä Arabiassa että Eiran alueella.

Linjan 6 aikataulut ja reitti Reittioppaassa

Tarkat aikataulut Reittioppaasta

Löydät uudet aikataulut Reittioppaasta, kun haet reittiä tai aikataulua 1.1. jälkeiselle ajalle. Uudenvuodenpäivänä 1.1. on sunnuntailiikenne, joten arkipäivän aikataulut näet hakemalla reittiä esimerkiksi tiistaille 2.1.