Lisäämme P- ja I-junien vuoroja välille Helsinki-Huopalahti-Lentoasema 2.4. alkaen

Lisäämme P- ja I-junien vuoroja erityisesti sunnuntaille kehäradan läntiselle osuudelle 2.4. alkaen. Jatkossa junat kulkevat arkisin ja viikonloppuisin 10 minuutin välein.

Parannamme P- ja I-junien liikennettä kehäradan läntisellä osuudella Helsinki-Huopalahti-Myyrmäki-Lentoasema välillä. Lisäämme vuoroja erityisesti sunnuntaille klo 10.00–19.00, jolloin junat kulkevat jatkossa 10 minuutin välein. Junat kulkevat 10 minuutin vuorovälein myös maanantaista perjantaihin klo 5.00–22.00 sekä lauantaisin klo 9.00–22.00.

Kehäradan itäisellä osuudella I-, P- ja K-junat kulkevat 2.4. alkaen 20 minuutin vuoroväleillä Tikkurilan ratatöiden takia. Kehäradan läntisellä osuudella joka toisen junan päätepysäkki on Lentoasema. Nämä junat eivät pysähdy Vehkalan asemalla. Kehäradan läntisellä osuudella vuoroväli on 10 minuuttia. Lisäksi kehäradan junien ajoaikaa on kokonaisuudessaan pidennetty ja junat tasaavat aikaa Lentoasemalla noin neljä minuuttia.

Lisätietoja Tikkurilan ratatöiden vaikutuksesta Kehäradan itäisen osuuden liikenteeseen löytyy verkkosivuiltamme.

 

Muutokset ovat osa laajempaa kokonaisuutta, jolla parannamme joukkoliikennettä vuoden 2024 aikana. Parannukset keskittyvät iltoihin ja viikonloppuihin, ja tarkoituksena on helpottaa vapaa-ajan matkustamista. Katso kaikki muutokset koottuna täältä.