Pidennämme L-junan liikennöintiaikaa ja tihennämme viikonloppujen vuoroväliä 2.4. alkaen

Pidennämme L-junan liikennöintiaikaa puolella tunnilla sunnuntain, maanantain, tiistain, keskiviikon ja torstain jälkeisinä öinä. Lisäksi tihennämme junan vuoroväliä tunnista puoleen tuntiin perjantain ja lauantain jälkeisinä öinä.

L-junan liikennöintiaika pitenee tiistaista 2.4. alkaen puolella tunnilla niin, että junan viimeinen lähtö Helsingistä on jatkossa arkena öisin klo 0.33. Viikonloppuisin junan vuoroväli Helsingin suunnasta tihenee tunnista puoleen tuntiin klo 4.03 asti. Viikonloppuisin liikenne alkaa Helsingistä klo 5.03 ja Kirkkonummelta 4.27 ja jatkuu puolen tunnin vuorovälein A-junan liikennöinnin alkamiseen asti.

L-juna liikennöi välillä Helsinki-Kirkkonummi aamu- ja yöaikaan pysähtyen kaikilla väliasemilla. Uudet aikataulut löytyvät jo Reittioppaasta.

 

Muutokset ovat osa laajempaa kokonaisuutta, jolla parannamme joukkoliikennettä vuoden 2024 aikana. Parannukset keskittyvät iltoihin ja viikonloppuihin, ja tarkoituksena on helpottaa vapaa-ajan matkustamista. Katso kaikki muutokset koottuna täältä.