HSL:n Reittiopas jälleen Suomen arvostetuimpien verkkopalveluiden joukossa

HSL:n Reittiopas on jälleen kerran kerännyt mainetta ja kunniaa. Palvelu sijoittui neljänneksi, kun Taloustutkimus Oy:n kysyi elo-syyskussa mielipiteitä Suomen arvostetuimmista verkkobrändeistä. Edellä olivat vain Google, Yle Areena ja Ilmatieteen laitos.

Tutkimus tehtiin Taloustutkimuksen Internet-paneelissa ja sen kohderyhmänä olivat suomalaiset 15-79-vuotiaat internetin käyttäjät. Vastaajia oli lähes 3000.

Teleforum ry:n Paras Mobiilipalvelu 2013-kilpailussa HSL:n Reittiopas ja Kutsuplus -sovellukset  sijoittuivat Hyöty- tai asiointipalvelut kuluttajille -kategorian finaaliin eli kolmen parhaan joukkoon.

Teleforum ry on digitaalisten palveluiden tuottajien yhteistyöjärjestö, jonka Paras Mobiilipalvelu -kilpailun tavoitteena oli kannustaa yrityksiä kehitystyöhön sekä nostaa innovatiisimpia palveluita suuren yleisön tietoisuuteen.
Mobiilipalvelut oli luokiteltu kilpailua varten kaiken kaikkiaan kolmeentoista kategoriaan. Kilpailun verkkosivustolla oli mahdollisuus äänestää ehdokkaita ja vaikka lopulliset valinnat teki tuomaristo, se otti äänestystulokset huomioon.

Reittiopas saa käyttäjiltään kiitosta, että se on kätevä apuväline menemisten suunnitteluun sekä selkeä ja käyttökelpoinen.

Palvelulla on noin 150 000 päivittäistä käyttäjää. Jo 12 vuotta palvellut Reittiopas uudistui viime keväänä, kun Omat lähdöt- ja Poikkeusinfo-palvelut tuotiin samaan käyttöliittymään. Oma Reittiopas -tilille on myös mahdollista tallentaa tärkeitä reittejä ja pysäkkejä.

HSL:n Kutsuplus tarjoaa uudenlaista kutsubussipalvelua eli räätälöityjä matkoja, jotka voi tilata tietokoneella tai kännykällä. Matka maksetaan etukäteen sähköisestä Matkakukkarosta, johon voit ladata saldoa pankkitililtä tai luottokortilta.

Reittiopas

Kutsuplus-palvelu