Kutsuplussalla ilmaiset matkat ystävänpäivänä

HSL toivottaa uudetkin matkustajat tervetulleiksi kokeilemaan Kutsuplus-kyytiä tarjoamalla ilmaiset matkat perjantaina 14.2.

Kutsuplussan käyttäjäksi rekisteröidytään kutsuplus.fi-sivustolla, jossa matka myös tilataan.

Matkan voi tilata myös tekstiviestillä, jolloin rekisteröitymistä ei tarvita. Tekstiviestillä tehdyistä matkatilauksista peritään myös ilmaispäivänä 0,23 euron maksutapalisä. Tarkemmat tiedot tekstiviestitilauksesta löytyvät osoitteesta kutsuplus.fi/sms.

Kutsuplus kuljettaa matkustajia tilausten perusteella pysäkiltä pysäkille, ja pikkubussi voi ottaa matkan varrelta kyytiin samaan suuntaan meneviä. Palvelu toimii pääosin Kehä I:n eteläpuolella: lännessä palvelualue ulottuu Tapiolan keskukseen, idässä Myllypuroon ja Itäkeskukseen. Kutsuplus-palvelussa liikennöi päivän mittaan 15 eri autoa.

Ilmaispäivänä matkojen kysyntä voi ajoittain ylittää tarjonnan. Jos kyytiä ei heti saa, kannattaa yrittää hetken kuluttua uudelleen. Matkustaminen on ystävänpäivänä maksutonta Kutsuplussan koko palveluajan klo 6 - 23.

HSL toteuttaa ilmaispäivänä kyselytutkimuksen Kutsuplus-busseissa ja toivoo, että matkustajat vastaavat kyselyyn. Palautetta käytetään hyödyksi palvelun kehittämisessä.

kutsuplus.fi
kutsuplus.fi/sms