Oma HSL tiedottaa omista linjoista

HSL.fi-verkkopalvelu laajentuu Oma HSL -osiolla, joka tarjoaa kaikki matkustajan valitsemat matkustustiedot yhdessä osoitteesta. Palveluun rekisteröidytään HSL.fi-sivustolla.

Oma HSL on rakennettu matkustajan käyttämien linjojen ympärille. Rekisteröitymisen jälkeen palvelussa voi valita itselleen tärkeät linjat, joista haluaa saada liikennetiedotteet, uutiset ja poikkeusinfot. Tiedot saa Oma HSL -palveluun, ja halutessaan ne voi tilata myös sähköpostiin.

Oma HSL:ssä voi ottaa käyttöön myös uuden, matkakortilla toimivan pyöräparkkipalvelun. Se on HSL:n ja HKL:n toteuttama pyörien säilytyspalvelu, jota kokeillaan aluksi Vuosaaren metroasemalla. Pyöräparkkiin kuuluu sekä runkolukituksella toimivia katoksellisia pyörätelineitä että matkakortilla toimivia pyöräkaappeja. HSL kerää kokeiluvaiheen aikana palautetta pyöräkaappien käytöstä ja toiminnasta.

Oma HSL pitää sisällään tutut palvelut: Poikkeusinfon (www.poikkeusinfo.fi) ja Omat lähdöt (www.omatlahdot.fi), joita on kehitetty ja päivitetty ennen uuteen osoitteeseen siirtämistä asiakkaiden palautteen perusteella. Poikkeusinfo ja Omat lähdöt poistuvat käytöstä vuoden 2014 alkupuolella, mutta tutut palvelut saa jatkossakin, kun rekisteröityy Oma HSL -palveluun.

Oma HSL julkaistaan ensin beta-versiona, jotta palvelua voidaan edelleen kehittää saatujen käyttäjäkokemusten ja -palautteiden pohjalta.

Rekisteröidy Oma HSL –palveluun