HSL:n asiakkaille alennushintaisia lippuja Tikkurila Festivaaleille

Oma HSL -palveluun kirjautuneet asiakkaat saavat alennusta Tikkurila Festivaalien lippuhinnoista ja erikoiskohtelun festivaalialueella.

HSL haluaa liikuttaa asiakkaitaan arkimatkojen lisäksi myös juhliin. Tikkurila Festivaali on kotimaisen musiikin festivaali, joka on ottanut toteutuksessa huomioon ympäristöystävällisyyden. Näiden ja loistavien joukkoliikenneyhteyksien johdosta HSL ja Tikkurila Festivaali sopivat luonnollisesti hyvin yhteen. Urbaani festivaali järjestetään 1.-3.8.2014 Hiekkaharjun urheilupuiston alueella, osoitteessa Urheilutie 15, Vantaa.

HSL liikuttaa kansan festivaalille ja on myös juhlinnassa mukana. HSL:llä on oma HSL lounge festivaalialueella, jonne vakiasiakkaamme pääsevät virkistäytymään vihreää matkakorttia näyttämällä. HSL:n omalla katsomoalueella on tarjolla virvokkeita ja naposteltavaa.

Oma HSL:n asiakkailla on mahdollisuus hankkia 15.6. asti Tikkurila Festivaalille liput edulliseen yhteistyöhintaan: perjantain ja lauantain yksipäiväiset liput 35 € (norm. 45 €) ja kahden päivän liput 50 € (norm. 65 €). Lippuja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti – kirjaudu Oma HSL:ään sivun ylälaidasta ja lunasta lippusi!

Jos et ole vielä rekisteröitynyt Oma HSL:n käyttäjäksi, rekisteröidy tästä.

Lisätietoa Tikkurila Festivaaleista