HSL:n Matkaketju-lehteä voi lukea nyt myös verkossa

HSL:n sidosryhmälehti Matkaketju ilmestyy nyt myös verkkoversiona osoitteessa hsl.fi/matkaketju. Verkossa lukijoilla on mahdollisuus myös kommentoida juttuja tai jakaa niitä sosiaalisessa mediassa.

Lehti uudistui vuoden alussa ja käsittelee nyt entistä monipuolisemmin joukkoliikennettä ja kestäviä kulkutapoja niin HSL:n alueella kuin muualla Suomessa ja maailmalla.

”Painettu Matkaketju-lehti on suunnattu ensisijaisesti HSL:n sidosryhmille, joukkoliikenteen ammattilaisille ja päättäjille. Mielestämme lehdessä on kuitenkin paljon yleisesti kiinnostavaa asiaa joukkoliikenteestä, ja uskomme sen kiinnostavan myös miljoonaa asiakastamme. Verkon kautta heilläkin on nyt mahdollisuus tutustua Matkaketjuun”, HSL:n viestintä- ja markkinointijohtaja ja Matkaketju-lehden päätoimittaja Mari Flink sanoo.

Juuri ilmestyneessä vuoden kakkosnumerossa on laaja juttu metron, ratikoiden ja lähijunien penkeistä, joita arvioidaan sekä kalustesuunnittelijan että huoltomiehen silmin. Näkökulma-palsta puolestaan tarjoaa yhteiskunnallisille vaikuttajille, julkisuuden henkilöille ja asiantuntijoille foorumin esitellä ajatuksiaan kestävästä liikkumisesta.

HSL:n Matkaketju ilmestyy neljä kertaa vuodessa: kaksi kertaa keväällä ja kaksi kertaa syksyllä. Painetun lehden jakelu on noin 6 000. Verkkoversio on luettavissa HSL.fi-sivustolla, jolle tehdään noin 300 000 vierailua viikossa.

”Verkossa Matkaketju tulee toivottavasti tavoittamaan selkeästi useampia lukijoita kuin painettuna lehtenä. Tällä hetkellä jo lähes puolet HSL.fi:n kävijöistä tulee sivustolle mobiililaitteella, suuri osa varmasti juuri joukkoliikenteen kyydissä. Mikäpä olisikaan parempi paikka lukea Matkaketjua kuin bussi, juna, metro tai ratikka”, Flink sanoo.

Matkaketju verkossa