HSL ja Helsinki Cup kutsuvat jalkapalloturnauksiin joukkoliikenteellä

Kaikille Helsinki Cupin kisapaikoille pääsee kätevästi joukkoliikenteellä – ja samalla välttyy ruuhkilta ja parkkihuolilta.

Helsinki Cup, yksi Euroopan suurimmista lasten ja nuorten jalkapalloturnauksista, pelataan Helsingissä 7.–12. heinäkuuta nyt jo 39. kerran. Paikan päälle odotetaan noin 1 060 juniorijoukkuetta 10 eri maasta. Tämä tarkoittaa 20 000 pelaajaa huoltojoukkoineen. Osallistuvien maiden joukossa ovat mm. Islanti, Mexico, Tansania, Brasilia, Ranska Libanon, Intia, Italia, Ruotsi, Viro, Venäjä, Itävalta

Otteluita pelataan eri puolilla Helsinkiä. Kaikille pelinurmille pääsee kätevästi joukkoliikenteen kyydissä. Parhaat reitit löytyvät Reittioppaasta. HSL on myöntänyt Helsinki Cupin järjestelyihin osallistuville ja osalle pelaajista vapaan matkustusoikeuden, koska haluaa kannustaa osallistujia joukkoliikenteen käyttöön turnauksen aikana.

Kisamatkalle Helsinkiin tulevien kannattaa hankkia vuorokausilippu, jos aikoo matkustaa useita kertoja kisapäivien aikana. Lipun voimassaoloajaksi voi valita 1–7 vuorokautta. Lippuja on saatavissa HSL:n lippuautomaateista sekä esimerkiksi R-kioskeista pääkaupunkiseudulla. Lippuja on erikseen Helsingin alueella ja koko pääkaupunkiseudulla tehtäviä matkoja varten. Lippu kelpaa kaikissa joukkoliikennevälineissä.

Lue lisää vuorokausilipusta